Advertorial Metro Türkiye’de güvenli alışveriş ile okula dönüş heyecanı başladı!
Sponsorlu

Metro Türkiye’de güvenli alışveriş ile okula dönüş heyecanı başladı!

26.08.2021 - 15:40 | Son Güncellenme:

2021-2022 eğitim öğretim dönemi yaklaşırken, okula başlayacak milyonlarca öğrenci ve aileleri için okul alışverişi dönemi başlıyor. Metro Türkiye her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin tüm eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri aileler ve öğrenciler ile buluşturuyor.

Metro Türkiye’de güvenli alışveriş ile okula dönüş heyecanı başladı

Tüm kırtasiye, çanta, ayakkabı ve tekstil ürünlerinin de dâhil olduğu binden fazla ürünü zararlı kimyasallar, ağır metaller gibi 90 farklı parametrede test eden Metro Türkiye, sadece bu testleri geçen ürünlere raflarında yer veriyor. Böylelikle ebeveynler, çocuklarının okul çantalarında ne olduğunu bilmenin gönül rahatlığı ile yeni eğitim öğretim dönemi alışverişlerini yapabilecek.

Çocuğunuzun Okul Çantasında Ne Var?

Milyonlarca öğrenci uzun bir aradan sonra okula dönmenin heyecanını yaşarken pandemi önlemlerinin yanı sıra eğitimde kullanılan ürünlerindeki riskler de gündeme geliyor, ebeveynler artık çocuklarının çantalarında gerçekten ne olduğunu bilmek istiyor. Çocukların okul çantalarına giren kalem, silgi, boya, yapıştırıcı gibi kırtasiye malzemelerinden giydikleri tekstil ürünlerine kadar birçok ürünün güvenilirliği bu nedenle velilerin en çok dikkat ettiği konuların başında geliyor. Çünkü güvenilir yerlerden alınmayan pek çok ürün, çocukların sağlığına ciddi ve kalıcı zararlar veren kimyasal maddeler içerebiliyor.

Binden fazla üründen oluşan güvenilir ürün yelpazesi

30 yıldır ülkemizde güvenilir alışverişin adresi olarak müşterilerine ihtiyaç duydukları ürünleri, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunan Metro Türkiye de her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim için ihtiyaç duyulacak tüm ürünlerin analizlerini yaparak raflarında yer vermeye başladı. Bu kapsamda çocukların eğitim ihtiyacına yönelik 1.000’den fazla ürünü zararlı kimyasallar, ağır metaller gibi 90 farklı parametrede test eden Metro Türkiye,  sadece bu testleri geçen ürünleri reyonlarında müşterilerine sunuyor. Böylelikle “çocuğumun çantasında gerçekten ne var?” sorusunun yanıtını arayan ebeveynlere güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Her bütçeye uygun fiyatlar

Öğrencilerin ihtiyaçlarını hem geleneksel hem de çevrimiçi eğitim yöntemlerine uygun şekilde karşılayan Metro Türkiye, kırtasiye, çanta, ayakkabı ve tekstil ürünlerine ek olarak bilgisayar, tablet, yazıcı, kartuş, kitaplık ve yazı tahtası gibi ürünlerden oluşan her bütçeye uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ayrıca öğrencilerin masa başında geçirecekleri uzun süreleri göz önünde bulundurarak rahatlığını sağlamak adına ergonomik koltuk ve masa gibi ürünleri de satışa sunan Metro Türkiye, maske, dezenfektan, siperlik gibi hijyen ürünlerini de satışa sunuyor. Öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu bazı ürünlerin KDV dâhil fiyatlarının Metro Türkiye mağazalarındaki başlangıç fiyatları ise şu şekilde: Çıt çıt dosya 1,19 TL, 5’li silgi 2,49 TL, 12 renk pastel boya set 3,99 TL, defter 1,99 TL, 12 renk büyük boy sulu boya set 7,99 TL, mantar pano 9,99 TL, boyama önlüğü 10,99 TL, proje çantası 10,99 TL ve fon kartonu 8,99 TL.

Metro Türkiye’de güvenli alışveriş ile okula dönüş heyecanı başladı

“Ebeveynler çocuklarının okul çantalarında ne olduğunu bilmenin gönül rahatlığını yaşayacak”

 “Metro Türkiye olarak çocuklarımızın okullarına kavuşacakları bu sezon için tüm eğitim ihtiyaçlarını düşünerek hazırlıklarımızı yaptık. Tüm kırtasiye, çanta, ayakkabı ve tekstil ürünlerine ek olarak yine PC, tablet, printer gibi elektronik ürünlerini de içeren 1.000’den fazla ürünü müşterilerimiz reyonlarımızda bulabilecek.  Tüm bu ürünleri seçerken velilerimizin ihtiyacına yönelik hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla alışveriş yapabilecekleri ürün ve markalardan çeşitlilik yaratmaya da özen gösterdik. Bununla birlikte çocuklarımızın kullandıkları eşyaların da sağlıklı ve güvenli ürünler olmasına dikkat ettik. Okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocukların, kullandıkları kırtasiye malzemelerini kontrolsüzce ağızlarına götürebildikleri veya kullandıktan sonra ellerini ağızlarına veya gözlerine sürebildikleri düşünülürse bu ürünlerin testleri yapılmış güvenilir noktalardan alınması gerektiği daha iyi anlaşılıyor. Metro Türkiye olarak bu konuya hassasiyetle yaklaşıyor ve onlar için risk teşkil edebilecek kırtasiye, ayakkabı ve tekstil ürünlerini reyonlarımıza koymadan önce 90 farklı parametrede teste tabi tutuyor ve yalnızca sonucu insan sağlığına uygun olan sağlıklı ve güvenli ürünlere yer veriyoruz. Metro Türkiye raflarında sunduğumuz ürünlerle ebeveynler çocuklarının okul çantalarında ne olduğunu bilmenin gönül rahatlığını yaşayacak.” - Metro Türkiye Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Alkaç.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Sponsorlu İçerik