Advertorial NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun
Sponsorlu

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun

27.09.2023 - 10:18 | Son Güncellenme:

Olağanüstü performans ve taşınabilirlikle bir araya gelen güçlü yapay zeka araçları, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarları sağlam birer yatırım haline getiriyor.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun

Yeni akademik eğitim yılı için bir dizüstü bilgisayara yatırım yapmak önemli bir karardır, çünkü sahip oldukları dizüstü bilgisayarların gerçekleştirebileceği görevler öğrencilerin yaratıcılığını ve öğrenimini sınırlandırabilir. Bu nedenle NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayar, içinde bulunduğumuz okul yılından çok daha fazlasını kapsayacak harika bir yatırımdır. Etkileyici donanımın ve sürekli geliştirilen yazılımların birleşimi, öğrencilere sonsuz yaratıcılık fırsatları sunmak için birlikte çalışır.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi ekran kartına sahip bir dizüstü bilgisayar, ortalama bir laptoptan çok daha fazlasını ortaya koyarak öğrencilerin performanstan ödün vermeden aynı cihazda ders çalışmasına, oyun oynamasına ve yaratıcılığını sergilemesine olanak tanır. Üstelik yıllar geçtikçe öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda gelişmeye ve harika performans göstermeye devam eder.

ÇOKLU GÖREV ŞAMPİYONU

Öğrenciler dizüstü bilgisayarlarını öncelikle okul projeleri için kullanacak olsalar da NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar aynı zamanda harika birer oyun makinalarıdır. Artık oyun oynamak için ayrı bir oyun konsolu veya bilgisayar satın almak zorunda değilsiniz, tek bir cihazla hem okul işlerini yapabilir hem de oyun ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, oyun oynama konusunda inanılmaz bir performans ortaya koyar ve en yeni video oyunlarının çoğunu zahmetsizce çalıştırabilir. Böylece öğrenciler, istedikleri her an yanlarında taşıyabilecekleri bir cihaz üzerinden etkileyici ve yüksek kaliteli bir oyun deneyimi yaşama şansına sahip olabilirler; hatta dışarı çıktıklarında bile oyun keyfini sürdürebilirler.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar ayrıca oyun performansını artırmaya yardımcı olan DLSS 3 gibi inanılmaz yapay zeka özelliklerine sahiptir. Bu da oyunların akıcı ve harika görseller eşliğinde oynanmasını sağlar. NVIDIA Reflex, en düşük gecikme süresini ve en iyi tepkileri sunarak oyuncuların daha rekabetçi olmasına yardımcı olurken, ışın izleme teknolojisi çarpıcı grafikler ve gerçeğe yakın ortamlar eşliğinde oyun deneyimini eskisinden daha iyi hale getirir.

GELECEĞE KUCAK AÇAN TEKNOLOJİ VE BİLGİ İŞLEM GÜCÜ

Çoğu zaman bir dizüstü bilgisayar güncel olmayan bileşenler, teknoloji ve özelliklerin eksikliği nedeniyle değiştirmek gerekmeden önce yalnızca birkaç yıl dayanabilir. NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, en yeni ve yüksek kaliteli bileşenler, en son teknolojiler ve rakipsiz yapay zeka desteği ile birlikte gelir. Bu da öğrencilerin değişen akademik ihtiyaçlarına bağlı olarak bilgisayarlarını sık sık değiştirmelerine gerek kalmadan, yıllarca uyum içinde çalışmasına olanak tanır.

Öğrencilerin tasarım, 3 boyutlu modelleme ve video düzenleme ile ilgilenmesi durumunda, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, yapay zeka ve dizüstü bilgisayarlardaki özel sürücü teknolojisi ile desteklenen, söz konusu kullanım durumlarının her biri için en iyi performansı verecek özelliklerle donatılmıştır. Üstelik optimum kullanım deneyimi için ücretsiz yazılım güncellemelerini yıllarca almaya devam edebilirsiniz. NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, öğrenciler üniversiteye başladıklarında da her türlü karmaşık 3 boyutlu tasarım ve hesaplama yazılımını kolaylıkla çalıştırabilecek donanıma sahiptir. Bu öğrencilerin yatırımlarının ömrünü daha da uzatır, geleceğe yönelik becerilerini geliştirebilecekleri ve kariyer beklentilerini şekillendirebilecekleri yeni yollar çizmelerine yardımcı olur.

GEREKTİĞİ YERDE, İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ PERFORMANS ELİNİZİN ALTINDA

Böylesine güçlü bir cihazın serin ve verimli çalışmasını sağlamak kolay bir iş değildir. Neyse ki NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar ince, sessiz ve uzun pil ömrüne sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, en yüksek verimlilik için performansı, gücü ve akustiği optimize eden yapay zeka destekli gelişmiş bir teknoloji paketi sayesinde mümkündür. NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarların ince tasarımı sayesinde öğrenciler bilgi işlem merkezlerini okul kütüphanesi, yatak odası, hatta arkadaşlarının evi gibi ihtiyaç duydukları her yere taşıyabilirler. Bu sayede öğrenciler hareket halindeyken projeleri üzerinde çalışabilir veya nerede olurlarsa olsunlar eğlencenin tadını çıkarabilirler.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi bir dizüstü bilgisayara yatırım yapmayı tercih eden öğrenciler, gelecekleri için en iyi araçlarla donatılırmış olurlar. Bu da onlara yıllarca eşlik edecek yepyeni bir öğrenme deneyimi sağlar.

NVIDIA GeForce RTX 40 serisi dizüstü bilgisayarlara Teknosa ve Hepsiburada başta olmak üzere tanınmış perakendecilerin hem online hem de fiziki mağazalarından ulaşabilirsiniz

Monster Tulpar T7 GeForce RTX 4060

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun

  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060
  • İşlemci: Intel Core i7-13700H
  • RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
  • SSD: 512GB NVMe
  • Ekran: 17,3" FHD 1920x1080 144Hz
  • Boyutlar: 395.7 x 263.6 x 30.05 mm
  • Ağırlık: 2,5kg

GeForce RTX 4060 ekran kartına sahip Monster Tulpar T7, öğrencilerin yeni okul yılında başarılı olmalarına yardımcı olacak mükemmel bir seçenek olarak dikkatleri üzerinden çekiyor.  Yeni bir okul yılı başladı ve bu dönemde başarılı olmanın anahtarı, teknolojiyle uyumlu bir şekilde öğrenmekten ve çalışmayı sağlamaktan geçiyor. Monster Tulpar T7, ailelerin ve öğrencilerin bu hedeflere ulaşmalarına yardımcı olacak üstün özelliklere sahip bir bilgisayar olarak öne çıkıyor.  Tulpar T7, NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı ve Intel Core i7-13700H ile oldukça güçlü bir donanıma sahiptir. NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı, grafik performansı konusunda oldukça iddialı bir performans vaat ediyor. Bu, öğrencilerin daha karmaşık işlemleri, grafikleri ve oyunları kolayca çalıştırabiliyor. NVIDIA GeForce RTX 40 serisi ekran kartlarında yer alan tensör çekirdekleri oyunlarda DLSS teknolojisi sayesinde yüksek performans sunarken, yapay zeka destekli uygulamalarda da daha hızlı sonuç alınmasını sağlıyor. 512GB SAMSUNG PM9B1 NVMe SSD, bilgisayarın hızlı açılmasını ve uygulamaların hızlıca çalışmasını olanak tanıyor. Bu da öğrencilerin zamanlarını daha verimli kullanmalarına yardımcı oluyor. 17,3 inçlik FHD 144Hz IPS mat LED ekran, öğrencilerin metinleri ve grafikleri net bir şekilde görmelerini sağlıyor. Büyük ekran, daha iyi bir çalışma deneyimi sunuyor. Tulpar T7, 2,5 kg ağırlığı ve ince tasarımı ile taşınabilirliği ön planda tutuyor. Bu da öğrencilerin sınıf, kütüphane veya ders dışı etkinliklerde bilgisayarlarını kolayca taşımalarını sağlıyor. Tulpar sahip olduğu GeForce RTX 4060 ekran kartı ve özellikle çeşitli yapay zeka teknolojileri sayesinde kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü bir bilgisayarın anahtarını temsil ediyor. Bu da ailelerin yatırımlarının uzun yıllar boyunca değerini koruyacağı anlamına geliyor.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-6/

MSI GF63 Thin GeForce RTX 4050

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun

  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050
  • İşlemci: Intel Core i5-12450H
  • RAM: 8GB DDR4 3200MHz
  • SSD: 512GB NVMe
  • Ekran: 15.6" FHD 1920x1080 144Hz
  • Boyutlar: 359 x 254 x 21.7 mm
  • Ağırlık: 1.86kg

Yeni bir okul yılına başlarken, öğrenme deneyimini GeForce RTX 4050 ekran kartına sahip MSI GF63 bilgisayarıyla bir üst seviyeye çıkarmaya hazırlanın. MSI GF63, yeni okul döneminde hem ailelerin tercihi için ve hem de öğrenciler için mükemmel bir seçenek sunuyor ve sahip olduğu NVIDIA GeForce RTX 4050 ekran kartı sayesinde, öğrencilerin grafik açısından zorlu görevlerin üstesinden gelmesine tanıyor. NVIDIA GeForce RTX 40 serisi ekran kartları ile özellikle yaratıcı bölümlerde okuyan öğrenciler ve yaratıcı işlerle uğraşmak isteyenler NVIDIA Studio platformunun nimetlerinden faydalanabiliyor. NVIDIA Studio ile güncel uygulamaları daha etkili çalıştırmanızı sağlayan özel sürücüleri yükleyip, pek çok farklı uygulamada ister 3 boyutlu görüntüleme esnasında, isterse yapay zeka destekli işlemler sırasında işinizi daha hızlı bir şekilde halledin.

Intel Core i5-12450H işlemci, bilgisayarın hızlı çalışmasını sağlayarak öğrencileri çoklu görevleri kolayca aynı anda yapabilir hale geliyor. Ders çalışırken aynı anda birden fazla uygulama kullanmak artık sorun olmaktan çıkıyor. 512GB NVMe SSD, bilgisayarın hızlı açılmasını ve uygulamaların anında yanıt vermesini sağlıyor. Bu sayede öğrenciler belgeleri ve projelerine hızlıca erişerek düzenleyebiliyor. 15.6 inçlik FHD (1920x1080) ekran, 144Hz yenileme hızı ile net ve canlı görüntüler sunuyor. Ders notları, videolar ve grafikler daha çarpıcı hale geliyor. MSI GF63, ince ve hafif tasarımı ile taşıması oldukça kolay bir bilgisayar. 21,7 mm kalınlığı ve 1,86 kg ağırlığıyla her yere rahatça götürülebiliyor.

https://www.hepsiburada.com/msi-thin-gf63-12ve-082xtr-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003YCW2P

GIGABYTE G5 GeForce RTX 4050

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun

  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050
  • İşlemci: Intel Core i5-12500H
  • RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
  • SSD: 512GB NVMe
  • Ekran: 15.6" FHD 1920x1080 144Hz
  • Boyutlar: 397 x 262 x 25 mm
  • Ağırlık: 2.53kg

GeForce RTX 4050 ile donatılmış GIGABYTE G5, öğrencilerin yeni eğitim dönemde daha başarılı ve verimli olmalarına yardımcı olacak güçlü bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. NVIDIA GeForce RTX ekran kartları teknolojiyle entegre olan bir eğitim sürecinde daha büyük başarıların kapılarını aralayabilir. NVIDIA GeForce RTX 4050 ekran kartı, sıra dışı bir grafik performansı vaat ediyor. Grafik tasarım, video düzenleme veya oyunlar gibi zorlu görevler artık sizin için bir engel olmaktan çıkıyor. Yapay zeka desteği sayesinde NVIDIA’nın devrim niteliğindeki DLSS teknolojisinden faydalanabilir, yapay zeka ile içerik üretebilir, NVIDIA Broadcast uygulaması sayesinde sıkıntısız bir şekilde online derslere katılabilirsiniz. Intel Core i5-12500H işlemci, bilgisayarınıza yüksek bir hız kazandırıyor. Ders çalışırken çoklu görev yapabilir, karmaşık işlemlerin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. 16 GB RAM, çoklu uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırmanızı sağlıyor. Belgeleri açık tutarken diğer görevleri hızla yerine getirebilirsiniz. 512 GB SSD, bilgisayarınızı anında başlatır ve uygulamalara hızla erişim sağlar. Projelerinizi hızla kaydedebilir ve belgelere anında ulaşabilirsiniz. 15.6 inçlik 144Hz ekran, size daha canlı ve akıcı bir görsel deneyim sunuyor. İnce ve hafif tasarımıyla GIGABYTE G5, sizinle her yere gelebilir. Derslerde, kütüphanede veya dışarıda çalışırken taşıması oldukça kolay.

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-g5-mf-e2ee333sd-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-fhd-144hz-freedos-pm-HBC000047W1EV?magaza=Aptek

Casper Excalibur G870 GeForce RTX 4060

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun

  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060
  • İşlemci: Intel Core i5-12450H
  • RAM: 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
  • SSD: 1TB NVMe
  • Ekran: 15.6" FHD 1920x1080 144Hz
  • Boyutlar: 24 mm incelik
  • Ağırlık: 2.5 kg

Casper Excalibur G870 NVIDIA’nın GeForce RTX 4060 ekran kartına sahip olarak, öğrencilerin daha başarılı ve verimli olmalarına yardımcı olacak güçlü bir araç olarak dikkat çekiyor. Bu bilgisayar ile teknolojiyi eğitim sürecine entegre eden öğrenciler hayallerini gerçekleştirmeye, yeni ufuklara, başarılara yol almaya bir adım daha yakın. NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı, grafik açısından zorlu görevlerin üstesinden gelmek için mükemmel bir seçenek sunuyor. Grafik tasarım projeleri, 3D modelleme veya oyunlar, bu bilgisayarla daha hızlı ve daha akıcı bir şekilde çalışıyor. Üstüne üstlük, NVIDIA’nın yapay zeka tarafında yapmış olduğu tüm gelişmelerden de faydalanabiliyorsunuz. NVIDIA’nın DLSS teknolojisi ile oyunlarda performansınızı 3-4 kata kadar artırabilir, yaratıcı uygulamalarda yapay zeka desteğinden faydalanabilir ve mühendislik uygulamalarını verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Nesil Intel® Core™ i5 12450H işlemci, bilgisayarınızın hızına hız katarak çoklu görevlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı oluyor. 32GB DDR4 RAM, çoklu uygulamaları rahatça çalıştırmanıza olanak tanyor. Bu, belgeleri açık tutarken diğer görevleri de hızla halledebilmeniz anlamına geliyor. 1TB M.2 SSD PCIe 4.0, bilgisayarınızın oldukça hızlı başlamasını ve uygulamalara anında erişim sağlarken aynı zamanda büyük projeler ve dosyalar için geniş bir depolama alanı sunuyor. 15.6 inç FHD IPS ekran, 144Hz yenileme hızı ve 3ms tepki süresi ile size keskin, akıcı ve etkileyici bir görüntü deneyimi sunuyor. Ders notları, videolar ve grafikler daha önce hiç olmadığı kadar canlı ve net görünecek. Sadece 24mm incelikte ve 2,5 kg ağırlığında olan bu bilgisayar, her yere kolayca taşınabiliyor.

https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1245-DFB0X-B&id=8566205

İlandır