Advertorial Sağlıklı cilt için en saf çözümler
Sponsorlu

Sağlıklı cilt için en saf çözümler

02.05.2021 - 06:00 | Son Güncellenme:

Sağlıklı cilt için en saf çözümler felsefesi ile yola çıkan ve geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutlayan The Purest Solutions markası, bilimsel açıklamalar, test, analiz ve klinik çalışmalar doğrultusunda geliştirilen cilt bakım formülleri ile cilt bakımına yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Sağlıklı cilt için en saf çözümler

The Purest Solutions markası, tüketici alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş, cilt sorunlarına odaklı,  sonuç veren çözümler sunan formülleri ile kullanıcıların cilt bakım rutinlerini yeniden tanımlamalarını hedefliyor.

Hayvanlar üzerinde test edilmeyen, doğaya ve insana saygılı, paraben, alkol, esans ve boya içermeyen sonuç odaklı ve sade formüllerinden oluşan ürün koleksiyonları ile kullanıcılarına hem kendilerini mutlu hissedebilecekleri bir cildi hem de mütevazı bir cilt bakımı ve cilt bakım deneyimi sunuyor.

Şu an için farklı cilt bakım rutinlerine ve leke, gözenek problemleri, yaşlanma karşıtı, göz altı morluk ve torbalanmaları gibi cilt problemlerine  yönelik 7 ürün ile kozmetik sektöründe emin adımlarla ilerleyen  The Purest Solutions markası 2021 yılında yeni ürünlerini kullanıcıları ile buluşturmayı  planlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Sponsorlu İçerik