Advertorial Valorant Champions Tour 2022’nin grup müsabakaları tamamlandı
Sponsorlu

Valorant Champions Tour 2022’nin grup müsabakaları tamamlandı

13.09.2022 - 22:16 | Son Güncellenme:

16-17-18 Eylül’de Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek final heyecanı ise tüm hızıyla sürüyor.

Valorant Champions Tour 2022’nin grup müsabakaları tamamlandı

Her yıl espor tutkunları için yılın en önemli buluşmalarından olan VALORANT Champions Tour’un grup aşamaları 9-13 Eylül tarihleri arasında Avrupa’nın en iyi akustiğine, Türkiye’nin en gelişmiş altyapısına sahip canlı konser ve etkinlik mekânı Volkswagen Arena’da tamamlandı.

Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı grup mücadeleleri 13 Eylül’de gerçekleştirilen DRX- Fnatic ve XSET - FunPlus Phoenix takım müsabakalarıyla tamamlandı. Beş gün boyunca en yetkin Valorant oyuncularının soluk soluğa mücadelelerine sahne olan VALORANT Champions Tour 2022’nin grup aşamalarından galibiyetle ayrılan takımlar Champions Kupası ve VALORANT Dünya Şampiyonu unvanı için 16-17-18 Eylül’de gerçekleştirilecek final müsabakalarında yarışarak puan ve ödüllerin yanı sıra ismini tarihe yazdırma şansını yakalayacak.

Valorant Champions Tour 2022’nin grup müsabakaları tamamlandı

2006 yılında kurulan ve League of Legends ile oyun dünyasına bir efsaneyi kazandıran Riot Games’in küresel espor sahnesinde kısa sürede sarsılmaz bir üne kavuşan karakter tabanlı 5’e 5 taktiksel nişancı oyunu VALORANT, VALORANT Champions Tour 2022 finalini Türkiye’de ilk defa, farklı kapasite ve içeriklerdeki birbirinden çeşitli konfigürasyonlarda canlı etkinliklere ev sahipliği yapan Volkswagen Arena’nın büyüleyici atmosferinde izleyicilerle buluşturuyor.

Türkiye’nin yüksek sesli canlı performans altyapısıyla donatılan ilk çok amaçlı kapalı müzik ve etkinlik merkezi olan Volkswagen Arena çok yönlü, dinamik ve katılımcıyı içine çeken öncü içeriklerle, gişelerinden geniş fuayelerine, vestiyerlerinden yeme-içme hizmetlerine kadar misafirlerine üst düzey konforda yaşattığı canlı etkinlik deneyimlerine Valorant Champions Tour finalini de ekliyor. Yedi bölgeye ayrılan VALORANT Champions Tour turnuvalarında Champions kupasını kazanmak için yarışan binlerce takımdan finale kalmayı başaran en yetkin Valorant oyuncuları, soluk soluğa geçecek final mücadeleleriyle Volkswagen Arena’da espor tutkunlarına adrenalin dolu bir atmosfer yaşatacak.

Valorant Champions Tour 2022’nin grup müsabakaları tamamlandı

Temmuz ayında Kopenhag’da gerçekleştirilen VALORANT Masters’ın ardından final yarışmasıyla ilk kez İstanbul’a konuk olan VALORANT Champions Tour, dünyanın dört bir yanından profesyonel oyuncuları Volkswagen Arena çatısı altında buluşturmayı sürdürüyor. Anlık canlı izleyici sayılarının milyonu geçtiği, dünya çapında büyük ilgiyle takip edilen VALORANT’ın 16 Eylül Cuma günü saat 17.00’de Alt Grup Yarı Finali ve Üst Grup Finali karşılaşmalarıyla başlayacak final heyecanı, 17 Eylül Cumartesi günü Alt Grup Finali ile devam edecek ve 18 Eylül Pazar günü ise Büyük Final bu senenin Champions kupasının sahibini belirleyecek. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen ve heyecanın bir an bile eksik olmayacağı bu kıyasıya final mücadeleleri espor tutkunlarını Volkswagen Arena’nın büyüleyici atmosferinde bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Etkinliğin katılım koşullarıyla ilgili tüm detayları buradan inceleyebilirsiniz.

İlandır.