Ankara Aedaş'tan "Çalışan Sahnesi" Tiyatro Gösterisi

Aedaş'tan "Çalışan Sahnesi" Tiyatro Gösterisi

21.05.2018 - 13:10 | Son Güncellenme:

.

Aedaştan Çalışan Sahnesi Tiyatro Gösterisi

ANTALYA (AA) - Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AEDAŞ) çalışanlarının hazırladığı tiyatro oyunu "Çalışan Sahnesi"nin prömiyeri, Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Haberin Devamı

AEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, tüketicilerden gelen istek, öneri ve şikayetlerin sebeplerini araştırmak, çalışanlarla empati kurma yeteneği geliştirmek, iş sağlığı ve güvenliği problemlerine dikkat çekmek amacıyla 2016'da başlattığı Çalışan Sahnesi bu yılki prömiyerini Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

AEDAŞ çalışanlarından oluşan Çalışan Sahnesi isimli gösteride bu yıl, sevgiliye beyaz mendil düşüren aşıklardan, priz başında sabahlayan gençliğe, elektriğin varlığından haberdar olmazken beş dakikalık kesintiye sabrın kalmadığı anlar anlatıldı.

Gösteri sonrasında oyuncuları performanslarından dolayı kutlayan AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, "Elektrik dağıtımı zorlu ve bir o kadar da büyük bir sorumluluk gerektiren bir hizmet. Çalışma arkadaşlarım bu zorlu görevi yerine getirirken çeşitli problemlerle karşı karşıya kalıyor. Çalışan Sahnesi projemiz bu anlamda çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sesini sahneye taşıyor." dedi.