Afyonkarahisar Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

22.10.2018 - 11:12 | Son Güncellenme:

.

Afyonkarahisardan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Dazkırı Kaymakamlığı tarafından "Oyuncaksız Okul, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" projesi başlatıldı.

Haberin Devamı

Dazkırı Kaymakamlığı, "Oyuncaksız Okul Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" sloganı ile oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Kaymakamlık, hayırsever kurum kuruluş ve kişilerden toplanacak olan oyuncakları ilçe merkezi ve köylerdeki ihtiyacı olan okular ve çocuklara dağıtacak.

Dazkırı Kaymakamı Gökay İçen, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, bütün hayırsever vatandaşların kampanyaya katılmasıyla bütün çocukların daha mutlu olacağını belirtti.

- Dazkırı'da asker uğurlaması

Dazkırı ilçesinde 1998/4 celp döneminde vatani görevlerini yapmak için askere gidecek olan gençler görev yerlerine uğurlandı.

İlçe merkezindeki Halil İbrahim Sönmez Camisi'nde asker duasının yapılmasının ardından başlayan programda asker anaları duygu dolu anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Asker uğurlama programına katılan Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, yaptığı konuşmada, "Askerlerimiz gittikleri yerlerde görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek ilçeye geri döneceklerinden eminiz. Bu kutsal görevi Dazkırılı gençlerimiz gönülden seve seve yapacaklar." ifadelerini kullandı.

- Jandarma'dan trafik uygulaması

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Emirdağ, Bolvadin ve ilçelerinde trafik denetimi yaptı.

Edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığının trafik kazalarının önlenmesi kapsamındaki talimatları doğrultusunda Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçelerdeki denetimlerini artırdı.

Emirdağ, Bolvadin ve Çay ilçelerinde yapılan trafik denetimlerinde jandarma ekipleri, çok sayıda sürücüye emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulunarak cezai işlem uyguladı.