Ağrı Ağrı'da Alt Geçit Çalışması Başlatıldı

Ağrı'da Alt Geçit Çalışması Başlatıldı

01.08.2018 - 14:27 | Son Güncellenme:

.

Ağrıda Alt Geçit Çalışması Başlatıldı

AĞRI (AA) - Ağrı Belediyesi, kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için alt geçit çalışması başlattı.

Haberin Devamı

Ağrı Belediyesinin şehirdeki trafik yoğunluğunu azaltma amaçlı Dörtyol Kavşağı'nda başlattığı alt geçit çalışması kapsamında altyapı çalışmaları tamamlandı.

Yeni Van ve Kağızman Caddeleri üzerinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından ekipler, aynı güzergah üzerinde battı çıktı için kazı çalışmalarına başladı.

210 metre uzunluğunda olacak battı çıktıda çalışmanın yaklaşık 90 gün devam edeceği tahmin edilirken, kentin ilk battı çıktısının özellikle Dörtyol Kavşağı ve ana arterlerdeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor.

Alt geçit projesinin inşaat çalışmaları boyunca trafik akışını rahatlatması adına sürücülere alternatif yollar sunulacağı bildirilirken, çalışmalar süresince Dörtyol Kavşağının ise trafik akışına kapatılacağı uyarısında bulunuldu.

Haberin Devamı

Bu güzergah üzerinde her hangi bir olumsuzluğa yol açılmaması için yönlendirici tabelalara uyulması gerektiğini belirten belediye yetkilileri, çalışmaların 3 ay sürmesinin beklendiğini, bu nedenle halkın gerekli anlayışı göstermesini istedi.

Yazarlar