Gündem Sedanur'un ailesinin en zor testi! Zanlıdan da örnek alındı

Sedanur'un ailesinin en zor testi! Zanlıdan da örnek alındı

22.09.2018 - 13:34 | Son Güncellenme:

Kars'ın Kağızman ilçesinin Paslı köyünde 6 gündür kayıp olarak alınan ve bu sabah cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Sedanurun ailesinin en zor testi Zanlıdan da örnek alındı

Cesedin bulunmasının ardından kesin kimlik teşhisi için Sedanur'un ailesinden DNA ve kan örnekleri alındı. Yapılacak incelemenin ardından Sedanur'un kimliği de kesin olarak teşhis edilecek.



Savcının yaptığı ilk incelemelerde ceset bozulmaya başladığı için üzerinde ilk aşamada darp izi veya yara tespit edilememişti. Öte yandan küçük kızın kaybolmasıyla ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra tutuklanan zanlıdan da DNA örnekleri alındı.

Haberin Devamı

ANNE VE BABA BAYILDI

Kars'ın Kağızman ilçesinde ölü olarak bulunan Sedanur Güzel'in annesi Handan ve babası Abdullah Güzel, kızlarının öldürüldüğünden köye gelince haberdar oldu. Kızları kaybolduktan sonra bir televizyon programına katılmak için İstanbul'a giden aile, öğlen saatlerinde Kars'a döndü. Havalimanı'nda polisler tarafından önce ifadeleri alınan aile daha sonra köylerine döndü. Çift köye geldiklerinde sinir krizi geçirdi. Bayılan anne ve babaya ilk müdaheleyi köydeki sağlık ekipleri yaptı. Acılı ailenin feryatları yakınlarını ve köylüleri gözyaşına

Sedanurun ailesinin en zor testi Zanlıdan da örnek alındı