Siyaset AK Parti 1 Şubat’ta sahaya çıkıyor

AK Parti 1 Şubat’ta sahaya çıkıyor

23.01.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “1 Şubat’tan itibaren bütün mecralardan sahaya çıkıyoruz” dedi. Mitinglerin 15 Şubat’tan sonra başlayacağını söyleyen Ünal, Adana ve Mersin’de Cumhur İttifakı kapsamında MHP ile ortak bir açıklama ve tanıtım olabileceğini kaydetti.

AK Parti 1 Şubat’ta sahaya çıkıyor

TRT Haber’de AK Parti’nin seçim manifestosuna ilişkin bilgi veren Ünal, tüm teşkilatlara seçimde uyulması gerekenlerin yer aldığı yönetmelikleri içeren bir seçim kılavuzu göndereceklerini belirtti. Tanıtım ve Medya Başkanlığı olarak, Doğu Anadolu hariç bütün bölgelerde çalışmalarını tamamladıklarını vurgulayan Ünal, “31 Ocak’ta büyük tanıtımımızı yapacağız.

Haberin Devamı

umhurbaşkanımız, manifestomuzu okuyacak. Kampanya müziklerimizi paylaşacağız. İnşallah 1 Şubat’tan itibaren bütün mecralardan sahaya çıkıyoruz” dedi. Ünal, Güneydoğu ile ilgili seçimlerde özel bir çalışmaları olacağını açıkladı.

Öte yandan yerel seçimlere katılacak partilerin belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları devam ederken, AK Parti’de bugüne kadar 69’u il, 774’ü ilçe ve 387’si belde olmak üzere, toplam bin 230 belediye başkan adayının isminin kamuoyuyla paylaşıldığı bildirildi.