Siyaset AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay görevinden istifa etti

AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay görevinden istifa etti

18.08.2017 - 11:14 | Son Güncellenme:

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay il başkanlığı görevinden istifa etti.AK Parti’de Ağrı, Hakkâri, Şırnak ve Muş il başkanları da istifa etmişti.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay görevinden istifa etti

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay görevinden istifa etti. Başkan Karatay, yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi: “20 Aralık 2014 tarihinden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Başbakanımızın ve halkımızın teveccühü ile Aksaray il başkanlığı görevini deruhte ediyorum. Bu süreçte Aksaray il teşkilatı olarak 7 haziran ve 1 kasım seçimlerinden ve tarihi 16 Nisan referandumundan alnımızın akıyla çıktık hamdolsun. 20 Aralık 2014 tarihinden bugüne taşımaktan şeref duyduğum, onur duyduğum il başkanlığı görevini Rabbimin ve milletimizin emaneti olarak görüp gücümüz yettiğince yerine getirmenin gayreti içinde olduk. AK Parti bu milletin varlık ve yokluk mücadelesinin bugün için ete kemiğe bürünmüş organize olmuş halidir. Bu kutlu mücadelede liderimiz, Başkomutanımız, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir ekibin parçası olduğumuz için ve millete ümmete hizmet yolunda bize yorulmayı, çabalamayı, koşturmayı nasip eden Allah'a hamdolsun. Millet olarak tarihi olaylara şahitlik ettiğimiz bu günlerde, FETO yapılanmasının her türlüsü açığı gizlisi kriptosu mahremi gibi... Mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da bütün şiddetiyle devam edecektir. Savaşımız kuklalarla değil kuklacıyladır. Sayın Cumhurbaşkanımız FETÖ ihanet yapılanması ile mücadelesinde asla yalnız kalmayacaktır.

Haberin Devamı

16 yıl önce bu milletin aziz evladı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bayrağı acılan ve adına AK Parti ismi verilen partimiz milletin varlık yokluk mücadelesi ile beraber gönülleri şehirleri zihinleri mamur etmiştir. Bundan sonra da her daim kendini yenileyerek, dik durup eğilmeyerek, hep genç kalarak bu aziz milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesileyle önümüzdeki kongre sürecinde il başkanlığına aday olmayacağımı ifade etmek istiyorum."

5'E YÜKSELDİ

Daha önce de Ağrı, Hakkâri, Şırnak ve Muş il başkanları istifa etmişti.