Bartın Ak Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan Ziyaret

Ak Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan Ziyaret

21.06.2018 - 16:20 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Bartın Milletvekili Tunçtan Ziyaret

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı'ya ziyarette bulundu.

Haberin Devamı

Tunç, seçim çalışmaları kapsamında Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Amasralı'yı ziyaret ederek görüştü.

Ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti olarak 16 yılda milletin refahını, gelişmişlik seviyesini arttırmak için canla başla çalıştıklarını dile getiren Tunç, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

Tunç, Bartın’da devam eden kamu yatırımlarının 6 milyar lira olduğunu, geçmişte 1 milyar lira için IMF kapılarında el pençe durulan bir Türkiye’den 6 milyar sadece Bartın’a yatırım yapan bir ülke durumuna gelindiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Böyle bir Türkiye'yle onur ve gurur duymak lazım. Böyle bir Türkiye'nin liderine teşekkür etmek lazım. Ben gittiğim her yerde şunu soruyorum '24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan kazandığında Fransa mı sevinir, Bosna-Hersek mi sevinir?' Herkes 'Bosna-Hersek sevinir' diyor. Demek ki 24 Haziran’da bu millet liderine, ülkesine sahip çıkacak. 16 yılda Türkiye'yi gerek ekonomik kalkınma alanında gerekse özgürlüklerin ve demokrasinin taşınması anlamında, milletimizin refahının daha ileri taşınması anlamında daha kat edecek çok mesafemiz var."

Haberin Devamı

Amasralı da 24 Haziran seçimlerinin öneminin büyük olduğunu belirterek, seçimlerin ülkeye, millete ve Bartın'a hayırlı uğurlu olmasını diledi, ziyaretinden dolayı Tunç'a teşekkür etti.