Siyaset AK Parti’de interaktif toplantı dönemi

AK Parti’de interaktif toplantı dönemi

20.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Tanıtım Medya Başkanlığı, 81 ilin Tanıtım Medya Başkanları ile video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

AK Parti’de interaktif toplantı dönemi

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı’nın kurduğu sistem üzerinden yapılan, tüm il başkanlıklarının kendi illerinden Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları başkanlarıyla katıldığı toplantıya, Tanıtım ve Medya’dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal başkanlık etti.

Haberin Devamı

Ünal “İlk defa interaktif olarak gerçekleştirilen bu toplantının bölge toplantıları öncesinde bir araya gelmek ve karşılıklı diyaloğu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildiğine” dikkat çekerek yaklaşan yerel seçimlerde il başkanlarıyla daha aktif bir iletişim içerisinde olacakları mesajını verdi. Toplantıda ayrıca, Tanıtım Medya birimi bölge toplantılarının takvimi ile ilgili teşkilata bilgilendirme yapıldı.

Bölge toplantılarına gelecek başkanlardan yaşadıkları veya gördükleri sorunlara dair bir çalışma yapılması ve çalışmalarını da söz konusu toplantılarda paylaşmalarına yönelik beklenti de dile getirildi. Tanıtım ve Medya Başkanlığı bölge toplantılarının ilki ise 21 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Marmara Bölgesi’ndeki ana kademe, kadın ve gençlik kolları Tanıtım ve Medya başkanları İstanbul’da bir araya gelecek. Toplantıların kasım içinde tamamlanması planlanıyor.