Denizli Ak Parti Denizli Milletvekili Tin Seçmenlerle Buluştu

Ak Parti Denizli Milletvekili Tin Seçmenlerle Buluştu

22.06.2018 - 15:12 | Son Güncellenme:

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin: "Türkiye'nin geleceği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarındadır"

Ak Parti Denizli Milletvekili Tin Seçmenlerle Buluştu

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti iktidarının bugüne kadar Türkiye için önemli hizmetlere imza attığını, kazanımlar sağladığını belirterek, "Türkiye'nin geleceği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarındadır." dedi.

Haberin Devamı

Tin, seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale ilçesindeki tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi.

Fabrika çalışanlarını ve tüm vatandaşları 24 Haziran'da sandığa giderek oy kullanmaya davet eden Tin, oy kullanmanın Türkiye'ye ve geleceğe sahip çıkmak anlamına geldiğini söyledi.

Tin, 24 Haziran'da yapılacak seçimin hem cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş hem de Türkiye'nin içinde bulunduğu bölgesel koşullar açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Oy kullanmaya haiz her vatandaşımız mutlaka sandık başına gitmelidir. Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem taşıyan bu seçimde mutlaka oylarını kullanmalı, sorumluluk üstlenmelidirler. Çünkü bölgemiz olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bugüne kadar AK Parti iktidarının varlığı emperyalistlerin planlarını gerçekleştirebilmelerinin önündeki en büyük engeldi. Coğrafyamızda istedikleri gibi at oynatabilecekleri bir dönemin kapılarının açılmasını bekliyorlar ve bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Aynı zamanda, Türkiye'de AK Parti iktidarının devamı için dua eden İslam alemi var. Vatandaşlarımızdan sandığa giderken bu gerçeği akıllarından çıkarmamalarını özellikle istirham ediyorum."

Haberin Devamı

Vatandaşlardan sandığa giderken Türkiye'nin nereden nereye geldiğini düşünmelerini de isteyen Tin, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidarı öncesindeki eski Türkiye'yi ve yeni Türkiye'yi hatırlamakta fayda var. Vatandaşlarımız evlerinden çıkıp, oy kullanacakları yere giderken şöyle bir düşünsünler. Ekonomik krizleri de unutmayın. Birilerinin bir gecede zengin olduğu, insanların bölük bölük işten çıkarıldığı günleri genç nesil bilmez ama bu dönemlerin toplum hafızasında ne denli derin yaralar açtığı unutulmamalıdır. AK Parti'nin 16 yılda yaptıkları, yeni dönemde yapacaklarının teminatıdır. İktidarımız ülkemiz için önemli hizmetlere imza atmış ve kazanımlar elde etmiştir. Türkiye'nin geleceği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarındadır."