Muş Ak Parti Heyetinden Muş Belediyesine Ziyaret

Ak Parti Heyetinden Muş Belediyesine Ziyaret

15.12.2017 - 15:18 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Heyetinden Muş Belediyesine Ziyaret

AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Muş 6. Olağan Kongresinde AK Parti Muş İl Başkanlığına seçilen Rahmetullah Yaktı ve yönetimi, tanışma ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti. Başkan Asya, meclis salonunda ağırladığı Yaktı ve beraberindekilerin yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, birlik ve beraberlik içinde Muş halkının hizmetinde olacaklarını söyledi. Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu kaynaşma toplantısında konuşan Başkan Asya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Teşkilatçılıkta birlik ve beraberlik içinde başarılı olunacağını kaydeden Başkan Asya, “Mensubu olmakla şeref duyduğum partimizin politikası gereği yerelde yapılacak hizmetleri teşkilatlarımızla birlikte istişare ederek hayata geçirmenin gayretinde olduk. Bugüne kadar bu anlayışla birlikte çalıştığımız partimizin her kademesindeki yol arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın ilimizdeki temsilcileri olarak sizlerle birlikte halkımızın hizmetinde olmanın mutluluğunu içindeyim. Bu vesile ile bir kez daha 6. olağan il kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerken, yeni görev almış arkadaşlarımıza hayırlı hizmetler yapmalarını diliyorum” dedi.
Muş Belediyesi olarak toplumun her kesimi ile istişare halinde olduklarını ifade eden Başkan Asya, “Aktif siyaset içerisinde olan veya belli bir süre hizmet ettikten sonra görevini devreden büyüklerimiz ile sürekli iletişim halinde olduk. Onların fikir ve önerileri üzerinden kendimize yol haritası belirledik. Allah’a şükürler olsun ki bunun faydasını çok gördük. Aynı hassasiyeti partimizin herhangi bir kademesinde bulunan yol arkadaşlarımız için de gösteriyoruz. Ortak paydamız Muş olduktan sonra yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Biz bu makamda görevli olduğumuz müddetçe yaptıklarımız konusunda hesap verme zorunluluğumuz vardır. Sizlerle birlikte bu şehirde yöneticilik yapıyoruz. Sizlerden istirhamın faaliyetlerimiz ile ilgili tespit ettiğiniz bir aksaklık, eksiklik olduğunda bizlerle paylaşarak başarılı sonuçlar elde edelim. Bugüne kadar kendi başımıza buyruk olmadık, olmayacağız. Yanlışlarımız varsa bunu hiçbir zaman savunma yoluna gitmedik. İnsan olmamız hasebiyle yanlış yapmaya meyilli yaratılmışız. Dolayısıyla ister istemez bazen kusurlarımız olabilir. Bunları da sizlerle birlikte telafi edeceğiz. Bizim birlikteliğimizin yansıması ilimize olacaktır. El birliği ile gönül birliği ile çok güzel hizmetler yapabiliriz. Bize emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha partimizin yönetiminde görev almış arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Rabbim birliğimizi daim kılsın” ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı da, “Malumunuz, Cumhurbaşkanımızın katılımı ile il kongremizi coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Hemen akabinde teşekkür ve tanışma ziyaretlerimizi başlattık. Bizleri bu göreve layık gören ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim bu kutlu yolculukta yar ve yardımcımız olsun. Bugün de belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Bu ziyaretimiz her ne kadar tanışma ziyareti olsa da belediye başkanımız ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etme amacı ile gerçekleştirdik. Gerçekten son yıllarda Muş’ta çok ciddi çalışmalar yapıldığını görüyoruz. Belediyemiz tarafından bir değişim ve dönüşüm süreci başlatıldığını müşahede ediyoruz. Yapılan hizmetleri ve projeleri yakından takip ediyoruz. Bizlere intikal eden olumsuzlukları da başkanımız ile görüşerek telafi ediyoruz. Yönetim olarak belediye başkanımızın arkasında ve destekçisi olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum. İnşallah birlikte çok daha güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya, ziyaret anısında İl Başkanı Yaktı ve yönetimine hediye takdim etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.