Erzurum Ak Parti İspir İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı

Ak Parti İspir İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı

18.01.2018 - 21:09 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti İspir İlçe Başkanlığı Hizmet Binası Açıldı

ERZURUM (AA) - AK Parti İspir İlçe Başkanlığı hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haberin Devamı

İlçedeki Hükumet Caddesi'nde düzenlenen açılış törenine, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İspir Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Koçan, AK Parti İspir İlçe Başkanı Fatih Efeoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrası parti binasında konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı Öz, hizmete giren parti binasının hayırlara vesile olmasını dileyerek açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.

Türkiye'nin önünde sıkıntılı bir dönem olduğunu dile getiren Öz, Osmanlı döneminde yapılan fetihler sebebiyle kazanılan düşmanlıkların hala devam ettiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Batılıların ülkemizde çok büyük iştahı var. Bizim de buna karşı teyakkuz halinde olmamız lazım. Devlet geleneğimizde batılıların bu tarzına karşı büyük bir refleksimiz var. 15 Temmuz bir gecede gelişmiş bir refleks değil. Dikkat ederseniz bundan önce yapılan bütün ihtilallere toplum boyun eğmiştir. 15 Temmuz’da direnişin sebebi ne? 15 Temmuz'u öbürlerinden farklı gördü, çünkü öbürlerinde devlete şöyle böyle bir nizam verme hareketi var. Onun için biz zor bir dönemden geçmeye devam edeceğiz, bizden sora da çocuklarımız zor bir dönemden geçecek."

Haberin Devamı

- "Türkiye'nin ümidi AK Parti"

Öz, AK Parti'nin Türkiye'nin önemli müesseselerinden birisi olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğimiz Türkiye'nin birliğine çok büyük katkı sağlıyor. Türkiye'nin harcı da önümüzdeki ümidi de AK Parti. Hatalarımızı siz mutlaka söyleyin. Geçmişte yanlış partilere oy verdik. Türkiye çok zaman kaybetti. Türkiye'nin tarihinde böyle fetret devirleri var. Her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler çıkaramıyoruz. Bu lider başımızdayken, çeşme akarken suyumuzu çokça doldurmamız lazım, önlem almamız lazım. Zaman kaybına tahammülümüz yok."