Siyaset AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Yazıcı: Marmaris 12 ay turizmle tanışacak

AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Yazıcı: Marmaris 12 ay turizmle tanışacak

23.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Yazıcı: Marmaris 12 ay turizmle tanışacak

‘12 Ay Turizm’ sloganıyla seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye başkan adayı Serkan Yazıcı, “Marmaris hak ettiği yerde değil, bu güzel kenti hak ettiği yere getireceğiz. Bu cennet ilçe 12 ay turizmle tanışacak” dedi.

Haberin Devamı

Marmaris’te söz verilen her projenin hayata geçeceğini belirten Yazıcı “Size anlattığım her projemizin sözünü bakanlıklardan aldığım için yapacağız diyebiliyorum. Ben size hayal satmıyorum. Yapacağım işi söylüyorum. Kimseyi ayrıştırmadan en iyi hizmeti sunacağız. Sorunlara birlikte çözüm bulacağız” dedi.

12 Ay Turizm ve Termal projeleri hakkında da bilgi veren Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bulduğumuz Termal Türkiye’nin en iyi su kaynağı. Mevcut termallerden 21 adet daha fazla mineral içeriyor. Kanser ve sedef hastalıklarına iyi geliyor. Bu suyu belediyenin yapacağı tesislerle otellerin kullanımına sunacağız. 12 ay turizmde termali, tarımla birleştireceğiz. Köylerimizi rehabilite ederek, alternatif tıp ve organik tarıma uygun üretim yapacağız. Baktığınızda yurtdışında mesela İtalya’da parmesan peynirinin yapıldığı köye turistik geziler düzenleniyor. Burada da bunu niye yapmayalım. Objektif ve çözüm odaklı düşünceyle Marmaris’e hizmet edeceğiz.”