Siyaset Ak Parti’nin kongresine İstanbul’dan dev katılım

Ak Parti’nin kongresine İstanbul’dan dev katılım

16.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek 6. Olağan Kongre’ye ilişkin basın açıklaması yaptı.

Ak Parti’nin kongresine İstanbul’dan dev katılım

16 Nisan’daki halk oylamasının ardından, 24 Haziran seçimleri sonrasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını hatırlatan Şenocak “Liderimiz, Genel Başkanımız, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu, ‘yuvam, sevdam, aşkım’ diye hitap ettiği partisine geri dönmüştür. 6. Olağan Büyük Kongremizle partimiz, içinde bulunduğumuz bu sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. Ak Parti, Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle kongresini gerçekleştirecektir” dedi.

Haberin Devamı

Şenocak, İstanbul teşkilatının kongreye kaç kişiyle katılacağına ilişkin soru üzerine, “İstanbul olarak bizim 193 delegemiz var, milletvekillerimiz de doğal delege. Bunun yanı sıra İstanbul her zaman güçlü bir ses olmuştur. İstanbul tüm gücüyle orada olacak, en az 10 bin kişi ve üzerinde olacağız inşallah. Çok ciddi bir teveccüh var” ifadelerini kullandı.

Yazarlar