Ordu Ak Parti Ordu İl Başkanı Çelenk'ten Seçim Kutlaması

Ak Parti Ordu İl Başkanı Çelenk'ten Seçim Kutlaması

25.06.2018 - 19:01 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Ordu İl Başkanı Çelenkten Seçim Kutlaması

ORDU (AA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrasında kutlama mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Çelenk, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin, 24 Haziran'da tarihi bir seçimde oy kullandığını anımsatarak, yüksek bir oranda katılımın olduğu seçimlerde zaferin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin olduğunu belirtti.

Seçim sonuçlarıyla Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını aktaran Çelenk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"16 yıllık AK Parti iktidarları boyunca girdiğimiz her seçimden milletimizin teveccühüyle, alnımızın akıyla çıktık. 24 Haziran'da çok tarihi ve kritik bir seçimde milletimiz ferasetini ve iradesini yine gösterdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yüksek bir oy oranıyla destekleyerek yalnız bırakmadı. Allah bu milletten razı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi Türkiye'nin geleceği söz konusu olduğunda milli irade dev bir yumruk olup yine Türkiye düşmanlarına gücünü gösterdi. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları bu destekle milletle omuz omuza zaferin ışığında dimdik dururken, özü millet, davası Türkiye olmayanlar başını önüne eğdi. Zafer, milletimizin ve büyük Türkiye'nin oldu."

Haberin Devamı

Ordululara da gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden Çelenk, şunları kaydetti:

"Ordu bizi yine mahcup etmedi. Muhalefetin kara propagandasına, altı boş vaatlerine, yıkım söylemlerine ve algı oyunlarına gelmeyerek, bilinçli bir şekilde Türkiye davasına yürekten bağlılığını ortaya koydu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu mitingine tarihi bir kalabalıkla katılım sağlayan Ordulu kardeşlerimiz o gün zaferin mesajını vermişti. Ordu'nun yine milletin adamından, AK kadrolardan, büyüyen Türkiye'den, gelişen Ordu'dan yana olacağı o günden belliydi."

Çelenk, asla sandıklardan çıkacak sonuçlara ilişkin telaşlanmadıklarını vurgulayarak, "Çünkü biz biliyoruz ki bu millet darbelere, hainlere, teröre, 15 Temmuz vesayetçilerine geçit vermeyecekti ve öyle de oldu. Bu rekor katılım ve destekten dolayı her daim bizi destekleyen, sustuğumuzda sesimiz, daraldığımızda nefesimiz, elimiz, kolumuz, gören gözümüz olan tüm Ordulu kardeşlerime bu zaferi bizimle paylaştıkları ve Türkiye'ye armağan ettikleri için teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Bugünün bir milat olduğuna işaret eden Çelenk, "Bundan böyle Ordu'nun, Türkiye'nin ve milletin önünde engel olmak isteyenlerin cesareti ve iradesi parçalanmıştır. Milletin önüne engel koyanlar, milli iradenin seliyle tarumar edilmiştir. Allah yüreği büyük Türkiye davası için atan tüm millet ve memleket sevdalılarından razı olsun." ifadesini kullandı.

Türkiye’nin, cumhurbaşkanı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bunan böyle Orduyla gönül bağlarının daha da kuvvetleneceğini belirten Çelenk, "Ordu, Cumhurbaşkanını çok büyük bir oy oranıyla seçerek tüm dünyaya demokrasi ve irade dersi vermiştir. Bizi Cumhurbaşkanımıza ve tüm mazlum coğrafyalarına mahcup etmeyen milletimize bir kez daha teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimize yürekten saygı ve sevgilerimizi sunuyorum." açıklamasında bulundu.