Eskişehir Ak Partili Adaydan 5 Yılda 10 Bin Gence İstihdam Sözü

Ak Partili Adaydan 5 Yılda 10 Bin Gence İstihdam Sözü

20.03.2019 - 15:24 | Son Güncellenme:

AK Partili adaydan 5 yılda 10 bin gence istihdam sözü

Ak Partili Adaydan 5 Yılda 10 Bin Gence İstihdam Sözü

ESKİŞEHİR,(DHA)- AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Burhan Sakallı, gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçirmeye hazırlandığını ifade ederek, “5 yıl içerisinde Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde 10 bine yakın gencimize istihdam sağlayacak bir ya da birkaç lokomotif yatırımın yapılmasına öncülük edeceğim” dedi.

Haberin Devamı

Ak Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurhan Sakallı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçilmesi halinde gençlere yönelik hazırladığı projeleri hizmete alacağını anlatan Sakallı, ulaşım ücretlerini de gençler için 1 liraya düşüreceğini söyledi. Sakallı, “Yeni nesil belediyecilik derken kastettiğim şey bu. Ben Burhan Sakallı olarak söz veriyorum. 5 yıl içerisinde Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde 10 bine yakın gencimize istihdam sağlayacak bir ya da birkaç lokomotif yatırımın yapılmasına öncülük edeceğim. Bunun yanı sıra açacağımız staj ofislerinde kurumlar ile senkronizasyonu sağlayarak gençlerimizin stajlar ile ilgili yol gösterici olacağız” dedi.

!GENÇLERE ULAŞIM ÜCRETİ 1 LİRA OLACAK!

Haberin Devamı

Gençlere yönelik diğer projelerinden de söz eden Sakallı, şunları söyledi:
“Gençlerimiz için çok çalışmalıyız. Bu anlamda gençlerimiz için hayatı ucuzlatmayı amaçlıyoruz. Gençlerimiz için toplu ulaşım ücretini 1 liraya düşürüyoruz. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak uygulamaya başlayacağımız ‘öğrenci kart’ ile gençlerimizin, hem ulaşım hem yeme-içme hem de alışverişlerinde indirim olanakları sağlayacağız. Hayata geçireceğimiz kitap kafelerde 24 saat boyunca ders çalışabilecekleri, kitap okuyabilecekleri, ücretsiz çay, kahve ve çorba ikramının bulunacağı alanlar oluşturacağız”