Ekonomi Alarm cebe girdi

Alarm cebe girdi

15.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Alarm cebe girdi

Elektronik güvenlik ve alarm markası Tepe Güvenlik, geliştirdiği mobil uygulama ile güvenliği müşterilerinin cebine taşıdığını duyurdu.

Haberin Devamı

Tepe Güvenlik Mobil uygulamasını, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için hayata geçirdiklerini belirten Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, uygulama sayesinde alarm sistemi kullanıcı bilgilerine erişim, alarm sinyalleri ile ilgili anlık bildirimler, fatura tarihi takibi gibi konuların artık cep telefonundan kolayca sağlanabileceğine dikkat çekti.

Anlık uygulama

Alarm sistemi müşterilerinin kendi belirleyecekleri tarihler arasında sistem hareketlerini mobil uygulama üzerinden görüntüleyebileceklerini kaydeden Gök, “Ayrıca uygulama üzerinden daha önce oluşturulan taleplerin durumuyla ilgili güncel bilgilere ulaşmak da mümkün olacak. Yenilikler ve güncel kampanyalarımızı da anlık olarak uygulama üzerinden müşterilerimizle paylaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

Bilkent Holding’e bağlı olarak 2011 yılında kurulan Tepe Güvenlik, kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri üretiyor, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi’yle ülke geneline hizmet veriyor.