Gündem ALES ne zaman? ALES/2 sınav giriş belgeleri yayımlandı!

ALES ne zaman? ALES/2 sınav giriş belgeleri yayımlandı!

22.09.2018 - 19:47 | Son Güncellenme:

ÖSYM tarafından ALES/2 sınav giriş belgeleri yayımlandı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı için sınav giriş belgeleri 20 Eylül'de resmi site üzerinden erişime açıldı. Adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulama yapabilecek. Peki ALES/2 sınavı ne zaman yapılacak?

ALES ne zaman ALES/2 sınav giriş belgeleri yayımlandı

ALES/2 sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren ALES sınav giriş belgesinin yayımlanmasının ardından adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sınav giriş belgelerine ulaşabilecek. Peki ALES sınavı ne zaman gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

ALES/2 SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI!

30 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2018-ALES/2) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2018-ALES/2 için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ