Cadde Aleyna Tilki, Stevie Mackey’den eğitim aldı

Aleyna Tilki, Stevie Mackey’den eğitim aldı

22.01.2019 - 10:01 | Son Güncellenme:

Yeni şarkısı için dünyaca ünlü müzik grubu Major Lazer’le çalışan Tilki, ABD’deki stüdyo kayıtları öncesinde de Jennifer Lopez’in de vokal koçu olan Stevie Mackey’den eğitim aldı.

Aleyna Tilki, Stevie Mackey’den eğitim aldı

Genç popçu Aleyna Tilki, Türkiye'deki kariyerini yurt dışına taşımak için çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor. popçu, geçen yıl müzik çalışmaları için ABD'ye gitmişti. 18 yaşındaki Aleyna, şarkıları YouTube'da 2 milyar dinleyiciye ulaşan dünyaca ünlü grup Major Lazer'le olay yaratacak bir şarkı için imza atmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı için yeniden ABD'ye giden Aleyna, stüdyoya girdi.

Haberin Devamı

Major Lazer'le gerçekleştirdiği stüdyo kayıtları için gecesini gündüzüne katan Tilki, yeni projesinde yine dünyaca ünlü bir isimle çalıştı. Başarılı popçu, yeni parçasını Jennifer Lopez, Selena Gomez ve Fergie gibi yıldızların vokal koçu olan Stevie Mackey ile hazırladı. Tilki, bu işbirliğini de sosyal medyadaki paylaşımlarıyla duyurup sık sık dile getirdiği iddiasını yine ortaya koydu..

STARLAR YAKIN DOSTU
Dua Lipa ve Selena Gomez gibi pop müziğin dev isimleriyle çalışan Mackey, dünya starlarıyla sıkı dost.. Tilki'nin ders aldığı Mackey, Jennifer Lopez'e de ses eğitimi verdi.. (Takvim)

Yazarlar