Cadde Alişan'a Buse Varol'dan doğum günü sürprizi

Alişan'a Buse Varol'dan doğum günü sürprizi

19.06.2018 - 14:01 | Son Güncellenme:

Mayıs ayının başında türkücü Alişan ile dünyaevine giren oyuncu Buse Varol, eşine doğum günü sürprizi hazırladı.

Alişana Buse Varoldan doğum günü sürprizi

Yakın zamanda baba olacağını öğrenen ve 42. yaşına giren Alişan'a Buse Varol ve arkadaşları güller ve mumlarla sürpriz bir doğum günü partisi hazırladılar.

Haberin Devamı

Alişan Buse Varol'un hazırladığı süprizi sosyal medya hesabından paylaşarak "Hayatımın en anlamlı doğum gününü yaşadım bugün.Evliyim ve Allahın izniyle 8 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alacağız.Önce tabiki beni yetiştiren aileme,Allahın karşıma sans olarak çıkardığı eşime,maddi manevi yıllardır yanımda olan ve benimle ölüme gidecek dostlarıma,22 yıldır yediğim her lokmada payı olan ve beni mesleğe basladığımdan beri destekleriyle bugünlere getiren destekçilerime tesekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun ve bugünlerime şükürler olsun" notunu düştü.

Alişan'ın yakın dostu olan Ece Erken de oğlu Eymen ile Alişan'ın fotoğrafına "Kendimi bildim bileli dostumsun.Ne desem ki artık her yıl anlata anlata bitiremedim seni. En anlamlı,en güzel yılın bu yıl canım.Dünya güzeli bir eş ve evladınızla geçireceğiniz nice sağlıklı yıllarınız olsun,seni ve busemizi çok seviyoruz.İkiz olursa 2 tane mi altın takmak zorundayız" yazarak dostunun doğum gününü esprili bir dille kutladı.