Ekonomi Allianz’da ‘iletişim’ Burçun İmir’e emanet

Allianz’da ‘iletişim’ Burçun İmir’e emanet

06.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Allianz Türkiye’nin kurumsal iletişim fonksiyonunun yönetimine eski gazeteci ve deneyimli iletişimci Burçun İmir getirildi.

Allianz’da ‘iletişim’  Burçun İmir’e emanet

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Çalışma hayatına 1995’te başlayan İmir, Turkish Daily News, Alman Haber Ajansı, CNN Türk, CNN International, DHA, 24 TV ve Habertürk’te çalıştı. Gazeteciliğe Ankara’da diplomasi muhabirliği, savaş muhabirliği, program yapımcılığı ve sunuculuğu ve genel müdür yardımcılığı rollerini üstlendi. 2008 yılından, 2013’e kadar Turkcell’de kurumsal iletişim müdürü olarak çalıştı.

Burçun İmir, Allianz Türkiye’ye katılmadan önce 2013’ten bu yana Aras Kargo’nun kurumsal iletişim, iç iletişim, dijital iletişim ve pazarlama iletişiminden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini sürdürüyordu.

İmir, çatısı altında Allianz Sigorta, Allianz Hayat ve Emeklilik ile Allianz Yaşam ve Emeklilik şirketlerini barındıran Allianz Türkiye’nin, dış iletişim, iç iletişim, dijital iletişim ve sürdürülebilirlik iletişiminden sorumlu olacak.