Ekonomi Allianz’ın ‘akıllı kasko’su satışta

Allianz’ın ‘akıllı kasko’su satışta

21.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Allianz Türkiye, kaskodaki yeni ürünü “Akıllı Kasko” ile otomobil ve kamyonetler avantajlı fiyatlarla kasko yaptırabilecek. Şirket, 14 yaşa kadar olan araçları teminat altına alan “Akıllı Kasko” ürünüyle Allianz Akıllı Kasko Hasar Hizmet Noktaları’nda hasarın yüzde 100’ünü karşılarken, diğer tamirhanelerde ise yüzde 25 muafiyet uyguluyor.

Allianz’ın ‘akıllı  kasko’su satışta

Allianz Akıllı Kasko, yüzde 40 ve üzeri hasarsızlığı olan araçlar için düzenlenmiş poliçelere de ek prim karşılığında “Hasarsızlık Koruma” teminatını ilave ediyor.

Haberin Devamı

‘Ücretsiz’ avantajlar

Söz konusu teminatla, poliçe süresince bir kereye mahsus olmak üzere radyo-teyp ya da cam kırılması hasarının oluşması durumunda hasarsızlık indirim hakkı korunuyor, yenilenen poliçede hasarsızlık oranı düşürülmüyor. Akıllı Kasko, sel, su baskını, dolu, anahtar kaybı, hukuksal koruma teminatlarının yanı sıra asistans ve mini onarım hizmetlerini de içeriyor. İsteyenler, “Akıllı Kasko”ya ek ücret karşılığında kişisel eşya teminatı da ekletebiliyor. “Akıllı Kasko” arıza durumu dışında, kaza anında çekme-kurtarma hizmeti veriyor.

Allianz Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, “Bu ürüne sahip olan müşterilerimiz, muhtemel bir kasko hasarı gerçekleştiğinde, hasar süreçlerini mobil uygulamamız Allianz’ım üzerinden ya da internet sitemiz, çağrı merkezimiz ve acentelerimiz gibi farklı kanallarımızdan takip edebileceği gibi Birebir Hasar Danışmanı ve Hızlı Hasar gibi hizmetlerimizden de ücretsiz olarak yararlanabilecek” dedi.

Haberin Devamı