Dünya Avrupa diken üstünde! İki ülkede saldırı dehşeti

Avrupa diken üstünde! İki ülkede saldırı dehşeti

18.08.2017 - 18:51 | Son Güncellenme:

Son dakika haberi: Finlandiya'nın Turku kentinde bir kişinin bıçakla saldırıda bulunduğu, 2 kişinin öldüğü çok sayıda kişiyi yaraladığı bildirildi. Akşam saatlerinde bir bıçaklı saldırı haberi de Almanya'dan geldi. Saldırı sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Avrupa diken üstünde İki ülkede saldırı dehşeti

Finlandiya da Turku kentinde bugün öğleden sonra gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Almanya'nın Dusseldorf şehri yakınlarındaki Wuppertal-Elberfeld'de gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise ağır yaralandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Finlandiya polisi düzenlediği basın toplantısında saldırı ile ilgili şu ana kadarki gelişmeleri anlattı.

Yapılan açıklamada polis yetkilileri saldırıyı şimdilik terör saldırısı olarak nitelendirmediklerini, olayla ilgili araştırmaların bütün gece boyunca devam edeceğini, yarın sabah daha ayrıntılı bilgi verebileceklerini söyledi.

Halktan olayla ilgili görgü tanıklıklarını polise bildirmelerini de isteyen polis yetkilileri ayağından vurularak yakanan saldırganın hastanede tedavi edildiğini açıkladı.

Olayın ardından Finlandiya polisi, Helsinki Havaalanı ve tren istasyonlarında ilave güvenlik önlemleri alındığını açıkladı.

Almanya'daki saldırıda 1 ölü 1 yaralı

Almanya'nın Dusseldorf şehri yakınlarındaki Wuppertal-Elberfeld'de gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise ağır yaralandığı bildirildi.

Haberin Devamı