Estetik Alt bacak ve bilek incelten etkili yöntem

Alt bacak ve bilek incelten etkili yöntem

01.09.2015 - 14:16 | Son Güncellenme:

Alt bacak ve bileklerinden şikayetçi olanlar için pratik ve etkili bir yöntem.

Alt bacak ve bilek incelten etkili yöntem

Bacak Estetiği başlığı altında yumuşak yağ dokusunun fazlalığı nedeniyle diyet ve egzersize cevap vermeyen alt bacak ve ayak bileceği kalınlığına estetik operasyon yaptıklarını belirten Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Op. Dr. Yücel Sarıaltın, uyguladıkları tekniklerle son derece başarılı geri dönüşler aldıklarını belirtti. Bölgesel yağlanmanın bedenin herhangi bir yerinde görülebileceğini söyleyen Op. Dr. Yücel Sarıaltın, özellikle alt bacakta, baldır bölgesinde ve ayak bileğinde olan durumlarda, kadınların spor dahi yapsalar sonuç alamadıklarından yakındıklarını ekledi.

Haberin Devamı

SORUN YUMUŞAK YAĞ DOKUSUNUN FAZLALIĞI

Alt bacak bölgesinin kalınlığından şikayetçi olan hastalarının neler yaşadıklarını aktaran Op. Dr. Yücel

Sarıaltın, “Bu sorunu yaşayan hastalarımız bize gelmeden evvel mutlaka diyet ve ya egzersiz deneyimi yaşamış ama sonuç alamamışlardır. Bilek ve baldırlardaki bu kalınlık, yumuşak yağ dokusunun fazlalığından kaynaklanır.

Spor yaptıkça daha da fazla kalınlaşmaya müsait olan bu alan ayrıca yapılan diyetlere de cevap vermeyebilir. Zira zayıflama bedenin her yerinde gözlemlenirken, yine bu alanda inatçı bir biçimde kalan yağ fazlalığını gözlemleriz.” dedi. Sarıaltın, bu sorunu yaşayan hastaların en çok çizme ve ya dar pantolon giyemediklerinden şikayetçi olduklarını ve görsel olarak da bu sorunun altını çizdiklerini ekledi.

Haberin Devamı

PRATİK VE ETKİLİ BİR YÖNTEM

Estetik operasyon hakkında bilgi veren Sarıaltın, “Estetik cerrahide bacak estetiği için uyguladığımız

liposcuplture tekniği, bacak kalınlığının çözümlenmesine ve kalın ayak bileği sorununu ortadan kaldırmamıza fayda sağlıyor. İnce kanüllerle sorunlu alana müdahale ediyoruz.

Liposuctiona benzer bir uygulama olan bu teknik, yağlı dokunun alınarak düzeltilmesi, estetik açıdan şekil verilmesi manasına gelir. Bu sayede tıpkı bir heykeltıraş gibi, sadece yağın alınmasına değil, geride kalan bölgeye şekil verilmesi de amaçlanır.

Liposculpture operasyonu ayrıca sırt, bel, göbek, bacak içi, basenler, diz iç kısımları, çene altı gibi farklı vücut bölgelerine de uygulanabilir. Vakum yardımıyla yağ alınması sonrasında, bölgeye şekil verilerek sonlandırılır” dedi. Sarıaltın,hastanın işlem bittikten birkaç saat sonra evine rahatlıkla gidebileceğini ve 24 saat sonra banyo yapabileceğini söyledi.

Yazarlar