Ege Altın Orman’la yeni bir yaşam

Altın Orman’la yeni bir yaşam

20.06.2018 - 01:18 | Son Güncellenme:

Gürtaş İnşaat’ın ‘Altın Orman’ı doğayla iç içe konumu ve Uçanyol projesine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje Satış Müdürü Tuna Uğurluel, “Daireler, 30 Ağustos 2020’de teslim edilecek” dedi. Projede, güneş panelleriyle ortak alanların aydınlatılması için enerji sağlanacak. Biriktirilen yağmur suları peyzaj alanlarının sulanmasında kullanılacak. Evcil hayvanlar için pet otel bulunacak.

Altın Orman’la yeni bir yaşam

Bornova Altındağ’da yapımı süren Altın Orman, yurt içi ve yurt dışından yatırımcıların ilgisini çekiyor. Satış Müdürü Tuna Uğurluel, projenin doğayla iç içe konumu, körfez manzarası ve Uçanyol projesinin yanı başındaki konumuyla tercih edildiğini söyledi. Altın Orman’ı doğa, çevre ve insan dostu bir proje olarak konumlandırdıklarını belirten Uğurluel, “Aralık 2019’da tamamlanacak Uçan Yol projesinin yanında yer alan Altın Orman, geniş sosyal donatılarının yanında özellikle çocukların özgürce oyun oynayabilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ve spor yapabilecekleri imkânlar sunuyor. Daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanına sahip olan Altın Orman’da; 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 ve 56 adet garden tip olmak üzere toplam bin 215 adet konut yer alacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Özel ödeme planı

Kişiye özel ödeme planı ve yüzde 25 peşin, 60 ay 0.90 vade farkıyla taksitlendirme yaptıklarını belirten Uğurluel, projede; havuz, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, , fitness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon ve çocuklar için bisiklet parkı da olacağını belirtti.