Ege Altınordu'dan mutlusu yok

Altınordu'dan mutlusu yok

10.06.2018 - 00:44 | Son Güncellenme:

Altyapıya verdiği önemle Türkiye’nin rol modeli haline gelen kırmızı lacivertliler benimsedikleri felsefenin meyvelerini bir bir toplamaya başladı. Altınordu’nun U14 takımı da Wanda Cup’ta fırtına gibi esiyor. Juventus’u dize getiren gençler, Liverpool engelini de aştı

Altınordudan mutlusu yok

U17 Dünya Kulüpler Kupası’nda Barcelona ‘yı 2-1 yenip turnuvayı 4. sırada bitiren Altınordu’nun U14 takımı da Wanda Cup’ta fırtına gibi esiyor. İlk gün İtalyan Juventus’u 1-0’lık skorla dize getiren kırmızı-lacivertli gençler, bu kez İngiliz Liverpool engelini 3-0’la aştı. Juventus maçındaki tek golü Burka İnce atarken, Liverpool karşılaşmasında zaferi getiren goller Celal Meriç, Burak İnce ve Yiğit Efe’den geldi. Atletico Madrid tarafından İspanya’da düzenlenen Wanda Cup’ta, dünyanın en iyi 14 yaş takımları mücadele ediyor.

Haberin Devamı

Murat Uçar’dan 2 yıllık imza

Altınordu tecrübeli oyuncu Murat Uçar ile sözleşme uzatarak iç transferde çok önemli bir aşamayı sorunsuz geçti. Yeni sezona Süper Lig parolasıyla start vermek isteyen Altınordu Sinan Osmanoğlu’nu yuvaya döndüren, Denizlispor’un genç oyuncusu Hüseyin Atakan Üner’i renklerine bağlayan Altınordu, iç transferde Berkay Samancı'nın ardından Murat Uçar’ın sözleşmesini de 2 yıl uzattı. Geçen sezon Altınordu formasıyla 33 lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, aldığı tekliflere rağmen kırmızı lacivertli kulüpte kalmayı tercih ettiğini vurgulayarak, “Altınordu’yu hedeflerine taşımak için iki yıl daha sözleşmemi uzattım” dedi.

‘Burası benim evim’

Haberin Devamı

Geçen sezon alışık olmadığı bir yer olan savunmanın sağında forma giydiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Pozisyon değişikliği benim gelişimimi sağladı ve yeni bir mevkide oynamayı öğrendim. Huzurlu olduğum bir kulüple yola devam edeceğim için mutluyum” diye konuştu. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise Murat Uçar’ın attığı imza ile kulüp aidiyetini gösterdiğini ifade ederek, “Yeni sezon kadromuz için önemli bir hamleyi gerçekleştirdik. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” yorumu yaptı.