Gündem Son dakika: Ambarlı Limanı'nda hareketli dakikalar!

Son dakika: Ambarlı Limanı'nda hareketli dakikalar!

22.06.2018 - 13:19 | Son Güncellenme:

Ambarlı Limanı'nda faaliyet gösteren bir şirkette işçi olarak çalışan Muhammer Akşit(35) 09.00 sıralarında projektör direğine çıktı. İntihar girişimi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Müzakereci polisler tarafından 3 saat sonunda indirilen Akşit hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika: Ambarlı Limanında hareketli dakikalar

Ambarlı Limanı'nda faaliyet gösteren bir şirkette işçi olarak çalışan Muhammer Akşit(35) 09.00 sıralarında projektör direğine çıktı. İntihar girişimi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

YÖNETİCİLERİN ODASINI BASTI

Olay saat 10.00 sularında gümrük mallarının bulunduğu limanda meydana geldi. Ambarlı Gümrük Limanı'nda faaliyet gösteren bir işletmede işçi olarak çalışan Muhammer Akşit, tazminatsız kovulduğunu öne sürerek şirkete bağlı limana kamyonla girdi ardından yöneticilerin olduğu odayı bastı. İşçi, güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. Limana giriş yasağı konulunca çılgına dönen şahıs, 60 metrelik projektör direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Müzakereci polisler tarafından 3 saat sonunda indirilen Akşit hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yazarlar