Ameliyatsız Burun Estetiği Nedir?

Günümüzde ameliyatsız burun estetiği ile her yıl yüzlerce hasta ideal yüz görünümüne kavuşuyor. Burun estetiğinde en güncel uygulamalardan biri olan ve enjeksiyon teknikleriyle izsiz görünüm sağlayan ameliyatsız burun estetiği işlemi, başarılı sonuçlar kaydediliyor. Burun küçültme işlemi dışında, ameliyata gerek kalmadan burun kusurları ve görünüm bozuklukları düzeltiliyor.

Dolgu enjeksiyonu ile yapılan ameliyatsız burun estetiği işleminde, iki farklı dolgu seçeneği kullanılıyor. İlkinde Hyalüronik asit enjeksiyonu, diğerinde danışanın kendi bedeninden alınan yağ ile enjeksiyon uygulaması yapılıyor. Kalıcı olmayan uygulama olarak, dermal dolgu malzemesinin dayanıklılığına ve Hyalüronik asidin kalıcılık süresine göre farklı kalıcılık sunar. Kullanım süresi tamamen kullanılan malzemenin özelliklerine ve kalitesine bağlıdır.

Haberin Devamı

Ameliyatsız Burun Estetiği Kimlere Uygulanabilir?

Burun estetiği talebinde bulunan ve uygulama içeriğine uyan herkese yapılabilir. Burun yapısında, boyut ve oranında küçültme dışında, aşağıda bahsedilen tüm uygulamalar için yapılabilir.

· Burun sırtı, uç kısmı ve yan kısımlarda hacim eksiklikleri olan kişilere uygulanabilir.

· Burnun kemer ya da sırt kısmında çöküntü olan kişilere uygulanabilir.

· Eğik, yamuk gibi şekil bozukluklarında uygulanabilir.

· Asimetrik burunlara uygulama yapılabilir.

· Daha önce burun ameliyatı olmuş kişilere, düzeltme- rötuş için uygulanabilir.

· Burun estetiğinden sonuç almamış kişilere uygulanabilir.

· Revizyon rinoplasti düşünen kişiler yaptırabilirler.

· Burun ucunu kaldırmak için uygulanabilir.

· Burun aç ve alt kısımlarını düzeltmek, simetri katmak için uygulanabilir.

· Köprü düzeletmek için uygulanır.

· Burun deliklerine orantı vermek, simetri kazandırmak için uygulanabilir.

· Kırık, çatlak gibi estetik sorunlar için uygulama yapılabilir.

Ameliyatsız Burun Estetiği Nasıl Uygulanır?

Ameliyatsız burun estetiği operasyonlarında teknolojik ortamda 3D tasarım cihazıyla projelendirilerek uygulanmaktadır. Uygulanan burun estetiği işlemlerinde, 3D maske yöntemleri kullanıyor. Ameliyat sonrası nasıl bir görünüm elde edileceğine dair bilgilendirme amaçlı ve kişiden onay almak üzere 3D görüntüleme tekniklerini kullanılmaktadır.

Haberin Devamı

Öncesi ve sonrası görüntüler ile onay ardından uygulamaya başlanır. Burun estetiği, ortalama 15 dakikada uygulanıyor. Ağrısız- sızısız- yara veya kesik izi olmadan sadece enjeksiyon yardımı ile hızlı sürede uygulanıyor. Non- invaziv işlemdir. Uygulama sonrası hemen sonuç alınabilir. Enjeksiyon sonrası herhangi bir iyileşme süresine ihtiyaç yoktur.

Web Sitesi

Instagram

Facebook