Ameliyatsız Yüz Estetiklerinde Son Teknolojiler

Cildin yaşlanmasını durdurmak, sıkı ve genç bir cilt elde etmek için son yıllarda ameliyat yerine cerrahisiz uygulamalar tercih ediliyor. Ameilyatsız yüz germede yeni teknoloji olan saten yüz germe, fokuslu ultrason, hybrid enerji ile cildin her katmanı yenilenmektedir. Her cilde uygun yöntem farklıdır.

Günümüzde teknoloji her alanda olduğu gibi sağlık, estetik, güzellik alanlarında da hızla gelişmeye devam ediyor. Sağlıklı ve güzel yaş almak için anti aging yöntemler gelişim göstermeye devam ediyor. Günümüze kadar olan uygulamalar arasında en kayda değer sonuçların radyofrekans ve ultrason içeren uygulamalardır.

Haberin Devamı

Ciltte pürüzsüz saten etkisi yaratıyor

Ameliyatsız yüz germe işlemlerinde, radyofrekans, hybrid enerji, fokuslu ultrason, akustik dalga teknolojilerinin kullanılmakta uygulama sonunda sıkı, gergin ve toparlanmış bir cilde sahip olunabilmektedir.

Cildin yaşlanmasını durdurmak, sıkı ve genç bir cilt elde etmenin ilk yolunun cildi canlandırmaktır. Saten yüz germe işlemi her dokuya etki ediyor ve kişinin kolajeninin tamamını uyarıyor. Uygulama sonunda yenilenme süreci hemen başlıyor.

FDA onaylı alet kullanılıyor

Saten yüz germe işlemi aynı anda hem radyo frekansı hem de ultrasonu birlikte kullanılabilen özel bir aletle yapılıyor. FDA (Amerika Sağlık Örgütü) tarafından kırışıklık giderme onayı olan bir cihazdır. Ameliyatsız yüz germe cihazlarında kişinin yaşına, yüzündeki deformasyona göre seans sayısı ve uygun cihaz belirlenmektedir. Fokuslu ultrason tek seansta yapılıyorsa, hybrid enerjili radyofrekans 4-5 senata gerçekleştirilmektedir.

Özellikle bu tarz uygulamaları erkekler de çok fazla tercih ediyor. Çünkü genellikle erkekler dışarıdan anlaşılmayan, kimsenin fark etmediği uygulamaları, doğal görünen gençleştirme yöntemlerini kullanmak istiyorlar. Uygulama ile tamamen doğal ve cildi gençleştirici görüntüler elde ediliyor’’ dedi.