Gündem Amerikalı Kız filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Amerikalı Kız filmi konusu ve oyuncu kadrosu

26.06.2019 - 11:08 | Son Güncellenme:

Amerikalı Kız filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Çetin'in oturduğu 2018 yapımı film dram komedi türünde çekildi. 86 dakika süren Amerikalı Kız filmi, 1980 darbesi zamanlarında geçen bir dönem filmi olarak öne çıkıyor. Peki Amerikalı Kız filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Amerikalı Kız filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Amerikalı Kız filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1980 darbesi zamanlarında geçen filmde Amerika'dan Türkiye'ye gelen Jenny adlı bir genç kızın bir Türk gencine aşık oluşunu ve aralarında geçen olayları konu alıyor.

Haberin Devamı

1980 darbesi zamanlarında geçen bir dönem filmi. Amerika'dan Türkiye'ye gelen Jenny adlı genç kız burada bir Türk gencine aşık olur. İki genç arasında büyük bir aşk yaşanmasına rağmen, aralarında giderek kültür çatışması doğar. Bu sırada öğrenci olayları büyük bir hız kazanmıştır.

AMERİKALI KIZ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Amerikalı Kız filminini oyuncu kadrosunda Mehmet Aslan, Leelee Sobieski, Tunç Okan, Jeroen Krabbe, Doruk Çetin, Rüzgar Çetin ve Melik Akkaya yer alıyor.