SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÜNDEM HABERLERİ

SİYASET HABERLERİ

EKONOMİ HABERLERİ

Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...

DÜNYA HABERLERİ

70 kişiyle başladı, bütün ABD'ye yayıldı! İsrail karşıtlarına skandal müdahale: Keskin nişancılar çatılarda belirdi

ABD’nin New York kentindeki Columbia Üniversitesi’nde geçen hafta başlayan İsrail karşıtı Gazze gösterileri ülke genelindeki onlarca kampüse yayıldı. ABD polisinin ise skandal müdahalesi kameralara yansıdı, bazı öğrenciler polislerin kendilerine plastik mermi sıktığını dahi söyledi. ABD polisi ayrıca gösterilere katılan birçok profesöre de sert müdahalede bulundu ve yerde ters kelepçeledi.

MAGAZİN HABERLERİ

SPOR HABERLERİ

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.