Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

"Bodrum Masalı" setinde talihsiz kaza!

"Bodrum Masalı" setinde talihsiz kaza!"Bodrum Masalı" dizisinde Evren karakterine hayat veren oyuncu Murat Aygen dizi setinde talihsiz bir kaza yaşadı.

|

"Bodrum Masalı" setinde yaşanan talihsiz bir kaza sonucu oyuncu Murat Aygen'in gözlerine kimyasal bir madde temas etti. 45 yaşındaki ünlü oyuncu, bu kaza nedeniyle 3 gün karanlık bir odada kaldığı ve hala gözlerinin bulanık gördüğünü söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aygen, "Gözüme 1 hafta önce bir kimyasal madde kaçtı. Göz kapağımın içi ve altı yandı. 3 gün karanlık odada oturmak zorunda kaldım. Şu anda iyiyim. Biraz bulanık ama lens taktım bugün. Benim gözlerin zaten biraz bozuk. Hafif bulutlanma ve adaptasyon sorunu yaşıyorum" dedi. (Gecce.com)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.