0-0

0-0

Son dakika 0-0 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 0-0 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 0-0 haber sayfamızda...

0-0

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 189.582 0-0 haberi bulunmuştur.
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
San Marino yine kazanamadı! Galibiyet hasreti 20 yıla çıktı
San Marino yine kazanamadı! Galibiyet hasreti 20 yıla çıktı FIFA Dünya Sıralaması'nın son basamağında bulunan San Marino, hazırlık maçında Saint Kitts ve Nevis ile golsüz berabere kaldı.
25.03.2024 Dünyadan Futbol
Danimarka ve İsviçre golsüz berabere kaldı!
Danimarka ve İsviçre golsüz berabere kaldı! Danimarka, özel maçta İsviçre ile 0-0 berabere kaldı.
23.03.2024 Futbol
İrlanda - Belçika maçında dostluk kazandı!
İrlanda - Belçika maçında dostluk kazandı! Hazırlık maçında İrlanda ve Belçika golsüz berabere kaldı.
23.03.2024 Futbol
Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti!
Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi Romanya 1. Ligi’nde dün oynanan Uta Arad – Voluntari karşılaşmasına canlı bahiste yüksek oranlı bir tercihte bulundu. Maça “6.5 Üst” oynayan üye, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
19.03.2024 Diğer
Japonya negatif faiz politikasına son verdi
Japonya negatif faiz politikasına son verdi Japonya Merkez Bankası (BoJ) 8 yıldır uygulamakta olduğu negatif faiz politikasına son verdi. BoJ, bu karar ile negatif faizden çıkan son merkez bankası oldu.
19.03.2024 Uzmanpara
Rizespor pes etmedi! Geriden gelerek Gaziantep FK'yı mağlup etti
Rizespor pes etmedi! Geriden gelerek Gaziantep FK'yı mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Heyecan dolu mücadeleden geriye düşmesine rağmen Rizespor 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
17.03.2024 Rizespor
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor. Kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Trabzonspor
Göztepe ve Ankara Keçiörengücü puanları paylaştı!
Göztepe ve Ankara Keçiörengücü puanları paylaştı! Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldı.
16.03.2024 1.Lig
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.03.2024 Diğer
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri UEFA Konferans Ligi son 16 turu maçları son buluyor. Turu atlayan takımlar ise çeyrek finalde hakkı elde ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği Konferans Ligi son 16 turu maçları ardından kura çekimi yapılacak. Peki, Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
Aston Villa, Ajax'ı farklı mağlup ederek turladı!
Aston Villa, Ajax'ı farklı mağlup ederek turladı! Aston Villa, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Ajax'ı 4-0 mağlup etti.
14.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde!
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor!
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor! Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçerek büyük bir avantaj elde eden temsilcimiz Fenerbahçe, rövanş maçında rakibini Kadıköy’de ağırlayacak. Dev maçın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli’de yaşanacak.
14.03.2024 Futbol
Fernando Santos'un Beşiktaş'ı 10 maçın 6'sında gol atamadı!
Fernando Santos'un Beşiktaş'ı 10 maçın 6'sında gol atamadı! Fernando Santos yönetiminde Süper Lig'de 10 maça çıkan Beşiktaş, 6 müsabakada gol sevinci yaşayamadı.
11.03.2024 Beşiktaş
Sivasspor - Alanyaspor:1-2
Sivasspor - Alanyaspor:1-2 Sivasspor, Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Heyecan dolu karşılaşma 13.30'da başladı. Maçın canlı anlatımını SKORER'den takip edebilirsiniz.
9.03.2024 Sivasspor
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti Avrupa'da mücadele eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise'yı 3-0 yenerek çeyrek final kapısını sonuna kadar araladı. Sarı-lacivertlilerin galibiyeti sonrası şampiyonluk favorileri güncellendi. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu ilk maçları heyecanı dün gece sona erdi. Temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında farklı bir zaferle rövanş öncesi avantajı eline geçirdi. Oynanan maçlar sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
8.03.2024 Konferans Ligi
Servette ve Viktoria Plzen turu rövanşa bıraktı!
Servette ve Viktoria Plzen turu rövanşa bıraktı! UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Servette ile Viktoria Plzen golsüz berabere kaldı.
7.03.2024 Konferans Ligi
Fatih Terim'in finaldeki rakibi Aris oldu!
Fatih Terim'in finaldeki rakibi Aris oldu! Yunanistan Kupası Yarı Final rövanşında Panaitolikos ile 0-0 berabere kalan Aris, finale yükseldi.
6.03.2024 Dünyadan Futbol
SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner'
SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner' Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı. Sarıdağ, siyah-beyazlılarda sezon sonunda takımdan ayrılacak isimleri duyururken yeni transfer için "Necip yüzünden geri döner." ifadesini kullandı.
6.03.2024 Beşiktaş
Nottingham Forest'tan Beşiktaş'a Joe Worrall baskısı!
Nottingham Forest'tan Beşiktaş'a Joe Worrall baskısı! Beşiktaş'ta savunmayı toparlasın diye alınan Joe Worrall'ı Fernando Santos kullanmıyor. Nottingham Forest ise Kartal'a oynasın diye baskı yapıyor.
6.03.2024 Beşiktaş
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede!
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede! Dünya haritasını tam anlamıyla bildiğinizi sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Adına 'Null Adası' denilen gizemli yer kafaları karıştırmış durumda. Hatta haritada var olup gerçekte olmayan bu noktadan bir tane de Ankara da bulunuyor!
5.03.2024 Yaşam
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan 3 büyük hata!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan 3 büyük hata! Beşiktaş, Dolmabahçe’de Galatasaray’a 8 yıl sonra yenilirken Portekizli teknik adam tercihleriyle tepki topladı. Amartey’in 11’de yer alması, maça merkezde başlayan Semih Kılıçsoy’un sola kaydırılması ve sahanın en etkili ismi Rashica’nın oyundan çıkarılması mağlubiyete zemin hazırladı.
5.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

0-0 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.