0-2

0-2

Son dakika 0-2 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 0-2 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 0-2 haber sayfamızda...

0-2

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 127.544 0-2 haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Dış ticaret endeksleri açıklandı
Dış ticaret endeksleri açıklandı İhracat birim değer endeksi %4,3, ithalat birim değer endeksi %5,9 azaldı.
17.04.2024 Uzmanpara
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
ABD'de sanayi üretimi arttı
ABD'de sanayi üretimi arttı ABD'de sanayi üretimi mart ayında piyasa beklentilerine paralel artış gösterdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.04.2024 Diğer
Galatasaray, Alanya'da zorlanmadı! Barış Alper Yılmaz'ın gecesi
Galatasaray, Alanya'da zorlanmadı! Barış Alper Yılmaz'ın gecesi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz gecenin adamı oldu.
15.04.2024 Futbol
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, istihdam sayısının şubat ayında bir önceki aya göre, 147 bin kişi artarak 32 milyon 423 bin kişi ile tarihi zirvesini yenilediğini açıkladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından işsizlik rakamlarını değerlendirdi.
15.04.2024 Ekonomi
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı şubat ayında %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Uzmanpara
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Ancelotti, Arda Güler'den bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım!
Ancelotti, Arda Güler'den bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım! Real Madrid'in Mallorca'yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada 4 oyuncu değişikliği yapan Ancelotti, Arda Güler'e yine süre vermedi. İtalyan teknik adamın maçın ardından soyunma odasında Arda Güler'in yanına giderek genç oyuncudan özür dilediği belirtildi.
14.04.2024 İspanya La Liga
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı!
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 30'uncu haftasında Manisa FK ile Eyüpspor arasındaki mücadele 2-2 sona erdi.
12.04.2024 1.Lig
İngiltere ekonomisi şubatta yavaş büyüdü
İngiltere ekonomisi şubatta yavaş büyüdü İngiltere ekonomisi şubat ayında yavaş büyümeye devam etti. Bu rakamlar muhtemelen İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) faiz oranlarını düşürerek faaliyeti canlandırma çağrılarını artıracak.
12.04.2024 Uzmanpara
Tek maçta 56 oranı bildi, 97 bin TL’yi kasasına koydu!
Tek maçta 56 oranı bildi, 97 bin TL’yi kasasına koydu! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Portekiz Süper Ligi’nde oynanan Porto – Vitoria Guimaraes karşılaşmasının ilk yarısı için skor tahmininde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
8.04.2024 Futbol
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti!
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti! Konyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Rakibini 3-1 mağlup eden bordo-mavililer 3 puanın sahibi oldu.
3.04.2024 Trabzonspor
Kasımpaşa, Kayserispor'u 2 golle yendi!
Kasımpaşa, Kayserispor'u 2 golle yendi! Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor, sahasında Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu.
3.04.2024 Kayserispor
Alanyaspor tam gaz! Gaziantep'e fark attılar
Alanyaspor tam gaz! Gaziantep'e fark attılar Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Alanyaspor, Gaziantep FK'yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
2.04.2024 Gaziantep FK
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda artış gösterdi.
2.04.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi ABD'de mortgage başvurularında önceki hafta başlayan düşüş geçen hafta da devam etti. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi ve üst üste üçüncü haftasında da yüzde 7 seviyesinin altında kaldı.
27.03.2024 Uzmanpara
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan işsizlik rakamlarına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan işsizlik rakamlarına ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Enflasyonla mücadeleyi odağımıza aldığımız bu dönemde işsizlik oranındaki düşüş ve istihdamın artması işgücü piyasamızın güçlü görünümünü göstermektedir” dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı'
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı' Sarunas Jasikevicius yönetiminde EuroLeague'de art arda galibiyetler alan Fenerbahçe Beko'da yıldız basketbolcu sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
2023 yılı işsizlik rakamları belli oldu
2023 yılı işsizlik rakamları belli oldu İşsizlik oranı 2023'te yüzde 9,4 seviyesinde gerçekleşti
25.03.2024 Ekonomi
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı 2023 yılında işsizlik oranı %9,4 seviyesinde gerçekleşti.
25.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

0-2 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.