1 Saatte 2 Beden İncelmek...

Vücudun göbek, yan bölge, sezaryen doğum sonrasında oluşan alt karın, sırt, basen, bacak gibi bölgelerinde oluşan yağ birikimlerini %20 - 40 oranında kalıcı olarak azaltan ve bunu, sizin bıçak altına yatmanıza gerek kalmadan yapan bir tedavi yöntemi var, adı da Cool Shape Soğuk Lipoliz.

COOL SHAPE her yaş kadın ve erkek hastaya uygulanabilir; özellikle yoğun temposu olan ve zaman sorunu olan hastalarımız tarafından tercih ediliyor. Ağrısız, acısız ve sadece bir seanslık olması da hastalara ciddi avantaj sağlıyor.

Haberin Devamı

Nasıl incelme sağlar, ne kadar sürer?

COOL SHAPE yönteminde cilt altındaki yağ tabakası cilde zarar vermeden mükemmel bir kontrolle soğutulmaktadır. Uygulanan soğutma yağ hücrelerinin apoptozis sürecine girmelerine sebep olmaktadır. Apoptozis yani programlanmış hücre ölümü, yağ hücre fonksiyonunun azalması ve bu hücrelerin geri dönüşümsüz kaybı anlamına gelmektedir. Ölü yağ hücreleri vücudun doğal sistemi ile vücuttan atılarak, zamanla, yağ tabakasında önemli bir miktarda (yaklaşık %30 - 40 oranında) incelme sağlanır. Uygulama sırasında herhangi bir acı hissedilmez. Kişi ,kitap - gazete okuyup, TV izleyebilir. Uygulama süresi bir bölge için 1 saattir.

Hangi bölgelerde uygulanabilir ve kaç seans sürer?

COOL SHAPE;

* Göbek

* Bel

* Alt-Üst Karın

* Sütyen Alt Bandı

* Bacak

* Basen

* Kollar

* Diz içi

Sadece 1 seans yeterlidir. Doktor kararı ile bazı özel durumlarda 2. seans gerekebilir.

Etkisi ne zaman görülür?

3. haftadan itibaren gözle görülür etkiler ortaya çıkar, 1 ayda belirginleşir, 4 ay boyunca da etki ve yağların azalması olumlu yönde devam eder.

Yan etkisi var mı?

Uygulama yapılan alanda geçici ve hafif kızarıklık, belirli bir süre boyunca da uyuşukluk olabilir. Bunların haricinde bilinen bir yan etki yoktur.

Sonuçları kalıcı mı?

COOL SHAPE diğer bütün medikal yöntemlerden farklı olarak tıpkı liposuction gibi yağ hücre sayısını azaltır, bu yüzden elde edilen sonuçlar kalıcıdır. Ancak sağlıklı ve dengeli bir beslenme, düzenli egzersiz her zaman önerdiğimiz koruyucu yaklaşımlardır.

Haberin Devamı