Milli Takım 12 Dev Adam tarihi sınavda

12 Dev Adam tarihi sınavda

14.09.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Basketbol Takımımız, Dünya Kupası elemeleri 2. tur I Grubu’ndaki ilk maçında bugün Karadağ’ı ağırlayacak.

12 Dev Adam tarihi sınavda

A Milli Basketbol Takımımız, Dünya Kupası elemeleri 2. tur I Grubu’ndaki ilk maçında Karadağ’ı ağırlayacak, Ankara Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

İlk turu lider bitiren ve 2. tura 4 galibiyet taşımayı başaran 12 Dev Adam, 6 takımın bulunduğu I Grubu’nda sadece çapraz gruptan gelen Karadağ, İspanya ve Slovenya ile karşılaşacak, ilk 3 sırayı alan takımlar 2019’da Çin’de düzenlenecek Dünya Kupası’na katılma şansı yakalayacak.

Ay-Yıldızlı ekibimiz, ilk turdan 3 galibiyet taşıyan ve 4. sırada yer alan Karadağ’ı devirmesi durumunda, büyük avantaj yakalayacak. NBA’de forma giyen isimleri Cedi Osman, Furkan Korkmaz ve Ersaln İlyasova’nın katılımıyla Karadağ maçına tam kadro çıkacak olan ekibimiz, bu maçın ardından Slovenya’ya uçacak ve pazartesi günü rakibiyle deplasmanda karşılaşacak.

Kasım ve Şubat aylarındaki mücadelelerde NBA oyuncularının takımda bulunamayacak olmaları nedeniyle bu iki karşılaşmayı kazanmak, A Milli Basketbol Takımımız’ı çok rahatlatacak. Karadağ ile oynayacak kritik karşılaşma NTV’den yayınlanacak.

Haberin Devamı

12 Dev Adam tarihi sınavda