Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

13 yıllık kale: Arka Sokaklar

Mesut Yar bugün Posta'daki köşesinde yeni sezon dizi performanslarını masaya yatırdı.

|

Posta gazetesi televizyon yazarı Mesut Yar köşesinde yeni sezon dizi performanslarını masaya yatırdı.

İşte o yazı:
Önce yıkılmaz kaleden başlayalım. Şu bir gerçek ki 13 yıldır hiç kimse “Arka Sokaklar”ın (Kanal D) sur duvarından tuğla bile çekemedi.

Durum yine aynı. Rıza Baba ve ekibi yine ekranın tüm sokaklarına hakim. Bunun yanında yeni sezona giren ya da yayın hayatına başlayan diziler arasındaki reyting savaşında bu hafta kim ne yaptı özet geçelim. “Sen Anlat Karadeniz” (atv) geçen sezon toplam izleyici grubunda rakiplerini açık ara geride bırakmıştı. Haftanın en iyi girişi de yine bu diziden geldi.

Toplam izleyici grubunda 14 reytinge yaklaşan bir rakamı yakaladı...

İkinci sırada sezona önceki döneme göre daha iyi başlayan “Çukur” (Show TV) var. Toplam izleyici grubunda yayınlandığı akşamda birinci oldu. Reytingi 8-9 bandında oynadı... Üçüncülük pazartesinin önemli işlerinden “Söz”ün (Star TV) oldu. Reyting listesine 7 ila 8 bandında bir giriş yaptı. Dördüncü ve beşinci sırayı aynı kanalın iki dizisi “Avlu” ve “İstanbullu Gelin” aldı. Altıncı sırada “Aşk ve Mavi” (atv) yer alırken, yayınlandığı akşam AB grubunda birinci olan “Ufak Tefek Cinayetler” yedinciliğe ve TV8’in yeni dizisi “Kızım” ise sekizinciliğe oturdu!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.