17 Mart 2018 Balık Burcundaki Yeniay...

“ALDIĞIN YARA IŞIĞIN SANA AKACAĞI YERDİR”

Yeniay zamanı heyecanı, tohum atmayı ve büyümeyi anlatır. Fakat bu Yeniay ise ruhumuza yolculuğu ve algıların açık olması gereken bir duruma işaret ediyor.

Gökyüzünde yükselenin 10 ° Aslan burcunda olması olumlu kabul edilen bir süreç değildir. Bu süreç içerisinde dostluklara ve kurulan ortaklıklara dikkat edilmesini tavsiye edebilirim.

Şiron kavuşuyor yani;

Yükselen Aslan yöneticisi Güneş, Balık burcunda ve 8.evdeki konumu, korkularımızın ve kurban olma bilincinin yükseleceğini anlatıyor. Bir de şiron ile kavuşumu yaşam amacımızın farkına varma ve dönüşüm için yoğun arzu duymayı işaret eder. Yani kısaca bilinç uyanıyor diyebiliriz.

Haberin Devamı

Gökyüzünde Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ve Satürn ile kavuşuma hazırlanması bir de arada lilit olması en dikkat çeken durumdur. Mars’ın bu abartılı konumu gerilim, savaş, mücadele ve risk içeren durumların çok daha kolay sıçrayan ve yayılan özellik göstermesine sebep olabilir. Bu gelişmeler sebebiyle bugünden sonra Kişisel konularda ayaklarınızı yere basmadan, iyi hesap yapmadan sadece anın getirdiği yüksek enerji ve hevesle hareket etmek yerine daha planlı, organize ve uzun vadeli düşünerek hareket etmeniz gerekebilir.

Astro Terapist Hülyanida Şahin