19 Mayıs

19 Mayıs

Son dakika 19 mayıs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 19 mayıs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 19 mayıs haber sayfamızda...

19 Mayıs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.855 19 mayıs haberi bulunmuştur.
Faruk Koca: Bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek
Faruk Koca: Bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca, Türkiye Futbol Federasyonunun kendisine verdiği ceza hakkında konuştu.
25.03.2024 Ankaragücü
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Su varsa hayat var!
Su varsa hayat var! Marmaris Belediyesi, 22 Mart Dünya Su Günü’nde vatandaşlara perlatör adı verilen su tasarruf aparatı dağıttı.
23.03.2024 Ege
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Pinokyo çocuklarla buluşmayı bekliyor
Pinokyo çocuklarla buluşmayı bekliyor 141 yaşındaki kuklanın dünyası müzikle yeniden canlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
Türkiye Golf Turu'nda 4'üncü ayak maçları başladı!
Türkiye Golf Turu'nda 4'üncü ayak maçları başladı! Türkiye Golf Federasyonu'nun takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu'nun 4'üncü ayak müsabakaları Bodrum'da başladı.
15.03.2024 Golf
Karadeniz’in en büyük müzesi açıldı! Bakan Ersoy: 1 ay boyunca ücretsiz
Karadeniz’in en büyük müzesi açıldı! Bakan Ersoy: 1 ay boyunca ücretsiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yeni Samsun Müzesi’nin açılış törenine katıldı.
13.03.2024 Gündem
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Buğra Terzi, harp cerideleri üzerinde yaptığı araştırmalar sırasında Çanakkale Savaşları'nda 57'nci Alay'la ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.
13.03.2024 Haberler
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var”
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” Yeni Samsun Müzesi’nin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Yaklaşık 20 yılda müzecilik sahasında kat ettiğimiz muazzam mesafe, uluslararası alanda en saygın ödüllerle tescillenmiştir. Bugün müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek
109 yıl sonra ortaya çıktı, bildiklerinizi unutun: 57. Alay ile ilgili çarpıcı gerçek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Buğra Terzi, harp cerideleri üzerinde yaptığı araştırmalar sırasında Çanakkale Savaşları'nda 57'nci Alay'la ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.
13.03.2024 Gündem
Balıkçıların korkulu rüyası! Karadeniz'de 'mavi yengeç' tehlikesi
Balıkçıların korkulu rüyası! Karadeniz'de 'mavi yengeç' tehlikesi Boyları 22 santime kadar büyüyen ve ağları yırtması ile balıkçıların korkulu rüyası olan ‘mavi yengeçler’ Karadeniz’de oldukça sık görülmeye başlandı. Balıkçıların ağına takılan mavi yengeçler, hem merak uyandırdı hem de endişelendirdi.
12.03.2024 Ekonomi
Manisa FK, Ümraniyespor engeline takılmadı!
Manisa FK, Ümraniyespor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 26'ncı haftasında Manisa FK, Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti.
11.03.2024 1.Lig
Samsunspor-Ankaragücü: 2-1
Samsunspor-Ankaragücü: 2-1 Yılport Samsunspor, Süper Lig'in 29. haftasında kendi sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Samsunspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
10.03.2024 Samsunspor
Murat Kurum: 5 yılda başlayıp bitirdikleri tek şey İstanbul oldu
Murat Kurum: 5 yılda başlayıp bitirdikleri tek şey İstanbul oldu AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Silivri’de düzenlenen Eski Belediye Binası Temel Atma Töreni programına katıldı. Programda konuşan Kurum, "İstanbul’umuzun maalesef şu son beş yılı kayıtlara tahribat dönemi olarak geçti. İstanbul, bu yolcu adayın elinde her gün mağdur ediliyor." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Kurum: Bu yönetimin başlayıp bitirdiği tek şey İstanbul oldu
Kurum: Bu yönetimin başlayıp bitirdiği tek şey İstanbul oldu AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Silivri’de düzenlenen Eski Belediye Binası Temel Atma Töreni programına katıldı.
6.03.2024 Haberler
FORMULA 1 TAKVİMİ 2024: Formula 1 yarışları ne zaman başlıyor? F1 Bahreyn yarış tarihleri
FORMULA 1 TAKVİMİ 2024: Formula 1 yarışları ne zaman başlıyor? F1 Bahreyn yarış tarihleri Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda 2024 sezonu, Bahreyn Grand Prix'siyle başlayacak. Önceki sezonun şampiyonu Max Verstappen olmuştu. Yeni F1 şampiyonu için 2024 Formula 1 yarışları bekleniyor. Formula 1 Bahren GP ne zaman başlıyor?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
Turgut Altınok: Üniversite öğrencilerine ulaşım ücretsiz olacak
Turgut Altınok: Üniversite öğrencilerine ulaşım ücretsiz olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Beytepe Kampüsümüzde gençlerle konuşuyorum. 'Tıkış tıkış gidiyoruz' diyorlar. Üniversite ile duraklar arasındaki ringleri çoğaltacağız. Üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım sağlayacağız" dedi.
1.03.2024 Gündem
Manisa FK 9 kişi kaldığı maçta 90+7'de yıkıldı!
Manisa FK 9 kişi kaldığı maçta 90+7'de yıkıldı! Trendyol 1. Lig'in 24'üncü haftasında Manisa FK ile Gençlerbirliği arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalandı.
25.02.2024 1.Lig
İşitme engelli İsmail, mezun olduğu okula öğretmen oldu
İşitme engelli İsmail, mezun olduğu okula öğretmen oldu Samsun’da mezun olduğu 19 Mayıs İşitme Engelliler Okulu'na öğretmen olarak atanan işitme engelli İsmail Aydemir (26), "Tek hayalim öğretmen olmaktı" dedi.
25.02.2024 Eğitim
TGF Türkiye Golf Turu'nda 2'nci ayak maçları tamamlandı!
TGF Türkiye Golf Turu'nda 2'nci ayak maçları tamamlandı! Türkiye Golf Federasyonu'nun 2024 yılı takviminde yer alan TGF Türkiye Golf Turu'nda 2'nci ayak müsabakaları heyecanı sona erdi.
24.02.2024 Golf
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ülkemizin her tarafına hizmet ediyoruz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ülkemizin her tarafına hizmet ediyoruz Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen festivale katılan Bakan Uraloğlu, "Ülkemizin her tarafına hizmet ediyoruz. Ankaramıza da hizmet ediyoruz, İstanbulumuza da. Ülkemizin hiçbir tarafını ayrıştırmadan hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
24.02.2024 Gündem
Samsunspor'da Markus Gisdol fark yaratıyor! İstatistiklerde zirvede
Samsunspor'da Markus Gisdol fark yaratıyor! İstatistiklerde zirvede Süper Lig'de son olarak sahasında Çaykur Rizespor'u 3-0 ile geçen Samsunspor, Markus Gisdol ile bambaşka bir kimliğe büründü. Puan tablosunda üst sıralara doğru tırmanışa geçen kırmızı-beyazlılar, istatistiklerde de zirveye oynamaya başladı.
24.02.2024 Samsunspor
Zehirlenen Uraz bebek ve ablası Karya'nın ölümünde yeni gelişme!
Zehirlenen Uraz bebek ve ablası Karya'nın ölümünde yeni gelişme! Muğla'nın Bodrum ilçesinde İnci Sandık ile oğlu Sezai Talha’nın hastanede tedaviye alındığı, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya’nın (6) yaşamını yitirdiği olayda, evi haşerelere karşı ilaçlayan ve ilaçlama şirketinin de sahibi olan Halil Kahraman, tutuklandı. Yapılan incelemede evin, halk dilinde 'buğday biti' olarak adlandırılan tarım ilacı ile ilaçlandığı belirlendi. Olayın yaşandığı akşam da tavuk yiyen ailenin zehirlenme nedeni, yapılan inceleme ve Uraz ve Karya'nın otopsisinin ardından netlik kazanacak.
24.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

19 Mayıs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.