2 Aylık Bebek

2 Aylık Bebek

Son dakika 2 aylık bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2 aylık bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2 aylık bebek haber sayfamızda...

2 Aylık Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.004 2 aylık bebek haberi bulunmuştur.
Rusya'dan korkunç saldırı! İki aylık bebek füzeler nedeniyle yaşamını yitirdi
Rusya'dan korkunç saldırı! İki aylık bebek füzeler nedeniyle yaşamını yitirdi Rusya, gece saatlerinde Ukrayna’nın Harkov bölgesinde bir köyde bulunan oteli vurdu. Saldırıda iki aylık olduğu belirtilen bir bebek yaşamını yitirdi.
6.02.2024 Dünya
Edanur'u internetten aldığı tüfekle öldürmüş! Annesinden yürek yakan feryadı
Edanur'u internetten aldığı tüfekle öldürmüş! Annesinden yürek yakan feryadı Kayseri’de eski erkek arkadaşı tarafından tüfekle vurularak, öldürülen Edanur Çoban’un annesinden yürek yakan sözler herkesi ağlattı. Anne Tuğba Çoban, “Benim çocuğum okuyacaktı, 2 valiz kıyafet aldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
Balkondan düşen 2 aylık bebek oldu! Anne tutuklandı
Balkondan düşen 2 aylık bebek oldu! Anne tutuklandı 2'nci kattaki evlerinin balkondan düşüp hayatını kaybeden 2 aylık Buğlem E.'nin gözaltına alınan annesi Eda Nur E. (26), tutuklandı.
20.09.2023 Gündem
Adıyaman'da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var
Adıyaman'da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var Adıyaman-Gölbaşı yolunda meydana gelen kazada biri bebek 4 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan bir tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
16.08.2023 Gündem
2 aylık bebeğe kalp ameliyatı yapıldı
2 aylık bebeğe kalp ameliyatı yapıldı Öksürük ve ateş şikayetiyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil kliniğine başvuran 2 aylık bebek Yiğit Emre Demir zatürre tanısıyla hastaneye yatırıldı.
10.06.2023 Gündem
2 aylık bebeğini 6. kattan atarak öldüren annenin tedavisi sürüyor
2 aylık bebeğini 6. kattan atarak öldüren annenin tedavisi sürüyor Uşak'ta geçtiğimiz günlerde henüz nüfusa kaydetmediği 2 aylık bebeğini 6. kattan atarak öldüren annenin hastanede tedavisinin sürdüğü, bu nedenle de sağlıklı ifadesi alınmadığı için bebeğin babasının kim olduğunun tespit edilemediği öğrenildi.
5.05.2023 Gündem
Ölü bulunan Mehtap bebeğin annesinden skandal savunma: 1 haftadır uyuyor zannediyordum
Ölü bulunan Mehtap bebeğin annesinden skandal savunma: 1 haftadır uyuyor zannediyordum Adana’da annesinin anahtarı içeride unuttuğunu iddia ederek yardım istediği ekiplerin; evde cesediyle karşılaştığı 2 aylık bebek Mehtap bebeğin annesi Ayşegül Talay'dan (30) sonra firari olan baba Suat Talay (42) da yakalanarak, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
16.04.2023 Gündem
'Enkaz bebeğin' film gibi hikayesi! 'Kardeşimin emanetine kavuştum'
'Enkaz bebeğin' film gibi hikayesi! 'Kardeşimin emanetine kavuştum' Depremde anne ve babası hayatını kaybetti. Kendi ise 2 gün sonra enkazdan komşuları tarafından sağ çıkarıldı. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gönderilen ve ismi bilinmediği için alnına 'Enkaz bebek' yazılan 2 aylık Fatma hayatta kalan tek yakınına kavuştu.
17.02.2023 Haberler
' Enkaz bebeğin' film gibi hikayesi! 'Kardeşimin emanetine kavuştum'
' Enkaz bebeğin' film gibi hikayesi! 'Kardeşimin emanetine kavuştum' Depremde anne ve babası hayatını kaybetti. Kendi ise 2 gün sonra enkazdan komşuları tarafından sağ çıkarıldı. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gönderilen ve ismi bilinmediği için alnına 'Enkaz bebek' yazılan 2 aylık Fatma hayatta kalan tek yakınına kavuştu.
17.02.2023 Gündem
138 saat sonra gelen mucize! 2 aylık bebek enkazdan çıkarıldı
138 saat sonra gelen mucize! 2 aylık bebek enkazdan çıkarıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazların meydana geldiği kentlerden biri olan Hatay'ın Antakya ilçesinde beton yığınlarının arasından 138 saat sonra çıkartılan 2 aylık bebeğin tedavisi, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdürülüyor.
12.02.2023 Haberler
Hamza, Aliye, İrem  6. günün mucizeleri
Hamza, Aliye, İrem 6. günün mucizeleri Umutların kesilmediği deprem bölgesinde Hatay, depremin 6. gününde de ardı ardına mucizelere tanıklık etti.
12.02.2023 Gündem
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde sahada çalışmalar canhıraş sürüyor. Arama kurtarma ekipleri, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için cansiperane mücadele veriyor.
11.02.2023 Gündem
Enkaz altında kalan 2 aylık bebek, 128 saat sonra sağ çıkarıldı
Enkaz altında kalan 2 aylık bebek, 128 saat sonra sağ çıkarıldı Hatay'ın Antakya ilçesinde depremde yıkılan binanın enkazında yapılan aramada 128 saat sonra 2 aylık bebek kurtarıldı.
11.02.2023 Haberler
Binlerce canı kurtaran 112 ekipleri anlatıyor: Enkazdan çıkan bebek parmağımı emdi
Binlerce canı kurtaran 112 ekipleri anlatıyor: Enkazdan çıkan bebek parmağımı emdi Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde görev alan 112 ekipleri, enkazdan çıkarılan yaralıları sıkışan trafikte hastanelere yetiştirmek için zamanla yarışıyor. Ambulanstaki koltuklarda dinlenip, gelen anons ile enkaz başına koşan paramediklerden Burak Özarslan, Antakya'da 107 saat sonra enkazda çıkarılan bebeği unutamadığını söyledi. Bebeğin parmağını emdiğini belirten Özarslan, "O anda tüm yorgunluğunuzu unutuyorsunuz" dedi.
11.02.2023 Haberler
Binlerce canı kurtaran 112 ekipleri anlatıyor: Enkazdan çıkan bebek parmağımı emdi
Binlerce canı kurtaran 112 ekipleri anlatıyor: Enkazdan çıkan bebek parmağımı emdi Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde görev alan 112 ekipleri, enkazdan çıkarılan yaralıları sıkışan trafikte hastanelere yetiştirmek için zamanla yarışıyor. Ambulanstaki koltuklarda dinlenip, gelen anons ile enkaz başına koşan paramediklerden Burak Özarslan, Antakya'da 107 saat sonra enkazda çıkarılan bebeği unutamadığını söyledi. Bebeğin parmağını emdiğini belirten Özarslan, "O anda tüm yorgunluğunuzu unutuyorsunuz" dedi.
11.02.2023 Gündem
Masal bebek babasının kollarında! Annesi emzirerek hayata bağladı
Masal bebek babasının kollarında! Annesi emzirerek hayata bağladı Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan 1.5 yaşındaki Masal bebek ve hamile annesinden sevindiren haber geldi.
8.02.2023 Gündem
Ekipler canla başla çalışıyor! Deprem bölgesinden umutlu haberler geliyor
Ekipler canla başla çalışıyor! Deprem bölgesinden umutlu haberler geliyor Kahramanmaraş depreminin ardından tüm Türkiye'den ekipler seferber oldu. Sahada canla başla mücadele devam ederken bölgelerden umut veren haberler de geliyor.
7.02.2023 Gündem
Sakarya'da korkunç yangın! 2 aylık bebek hayatını kaybetti
Sakarya'da korkunç yangın! 2 aylık bebek hayatını kaybetti Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın neticesinde 2-3 aylık olduğu öğrenilen bebek hayatını kaybetti.
3.01.2023 Gündem
20 günlük bebeğini bahçeye gömüp, kayıp ihbarında bulunmuş
20 günlük bebeğini bahçeye gömüp, kayıp ihbarında bulunmuş Ordu’nun Altınordu ilçesinde, yasak aşktan dünyaya gelen 20 günlük kız bebeğini fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Bilge Ç. (26), adliyeye sevk edildi. Bilge Ç.'nin, çocuğunu gömdükten sonra polise, kayıp ihbarında bulunduğu da ortaya çıktı.
7.10.2022 Gündem
Gaziantep'te 2 aylık bebek bıçakla öldürülmüş halde bulundu
Gaziantep'te 2 aylık bebek bıçakla öldürülmüş halde bulundu Gaziantep'te iki aylık erkek bebek annesiyle bulunduğu evde bıçaklanarak öldürülürken, annesi ise yaralı halde bulundu. Cenaze evden çıkarılırken ayakta durmakta güçlük çeken baba göz yaşı döktü. Olayın zanlı yada zanlılarını bulmak için çalışma başlatıldı.
8.10.2022 Gündem
Uykuya dalan 2 aylık bebek bir daha uyanamadı
Uykuya dalan 2 aylık bebek bir daha uyanamadı Bursa'da annesinin emzirip beşiğine yatırdığı 2 aylık bebek, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.
7.10.2022 Gündem
Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yeni gelişme! Cani baba kendini savundu
Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yeni gelişme! Cani baba kendini savundu Gaziantep’te 2 aylık bebeğini öldüresiye darp ederek ağır yaraladığı gerekçesiyle yargılanan Yunus Göç, 3. duruşmada da savunması yaptı. Mahkemeye sunulan kati raporda, bebeğin maruz kaldığı darbelerin hayati tehlike oluşturduğu belirtildi.
18.08.2022 Gündem
Adıyaman’da 2 aylık bebek beşiğinde ölü bulundu
Adıyaman’da 2 aylık bebek beşiğinde ölü bulundu Adıyaman’da, beşiğinde uyuduğu esnada nefes almadığı anlaşılarak hastaneye kaldırılan bebek, bütün müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
25.05.2022 Gündem
Annesinin emzirdiği 2 aylık bebek hayatını kaybetti
Annesinin emzirdiği 2 aylık bebek hayatını kaybetti Adana’da annesinin gece emzirdiği 2 aylık kız bebek, boğularak hayatını kaybetti. Çiftin iki çocuklarının daha olduğu öğrenildi.
16.02.2022 Haberler
Adana'da korkunç olay! Annesinin emzirdiği 2 aylık bebek hayatını kaybetti
Adana'da korkunç olay! Annesinin emzirdiği 2 aylık bebek hayatını kaybetti Adana’da annesinin gece emzirdiği 2 aylık kız bebek, boğularak hayatını kaybetti. Çiftin iki çocuklarının daha olduğu öğrenildi.
16.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2 Aylık Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.