SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

2018 yaz sezonunun en trend saçları

2018 saçlarında bu yıla aksesuar modası damga vuruyor. Simit tokalar, taşlı klipsler, klasikten vazgeçemeyenler için taçlar bu yaz hayatımıza yeniden giriyor. Aksesuarlarla zenginleşen dağınık saçlar, dalgalarla hareket kazanan rapunzel saçlar, nostaljik katlar ve perçemli kesimler en trend modeller olarak karşımıza çıkıyor. Her zaman kadının en etkili güzellik silahı saçlar için MOS Kuaförleri Genel Müdürü ve Saç Artisti Doğan Çelik, 2018 saç modasını anlatıyor.

|

2018 yaz saçlarında festival havası taşıyan bohem modeller, salaş ve dağınık topuzlar, perçemli kesimler, dalgalı rapunzel saçlar ve nostaljik katlar kadınların tercihi olmaya hazırlanıyor. Dağınık topuzlara eşlik eden kilpsler, klasik saçtan vazgeçemeyenlere simit tokalar ve dalgalı saçın havasını arttıran taç ve bandanalar bu yaz oldukça moda oluyor. Saç Artisti Doğan Çelik ise, 2018 saç modası için tüyoları meraklıları için açıklıyor.

Perçem ve katlı kesimlerle Retro havası esecek


Saç Artisti Doğan Çelik ‘’Geçtiğimiz yaz atkuyruğu ve tepeden sıkıca tutturulmuş keskin topuzlar ön plandaydı. 2018 yazında ise bu modeller yerine salaş şekilde yarım toplanmış topuzlar ve bu topuzlar etrafına sarılmış bandanalar, klipsler ön planda olacak. Şimdiden birçok kadında görmeye başladığımız 90’lı yıllara damgasını vuran bu tarz topuzlar, bu yazın gözdelerinden.
Bu yazın en dikkat çekici saçları ise retro havayı yansıtan perçemler ve katlar olacak. Bu nostaljik görünümü perçinlemek adına kısalı uzunlu katlarla saçlar hareket kazıyor ve Retro bir forma bürünüyor.’’

Doğal saçlar ile iddialı bir duruş sergileyebilirsiniz…

Dalgalı saç ve dağınık topuzların doğallığı ve sıcak görüntüsü tam da yaz kombinlerine uyum sağlayacak. 2018 de dağınık ve kısa saçlar çok tercih edilirken kısa saçın maskülen havası dalgalı kesimlerle yerini daha seksi bir görünüme bırakacak. Kadınlar tarafından davetlerde sıkça yapılan dağınık topuzlar da doğallıktan vazgeçemeyen ama iddialı olmayı da seven kadınların için pratik bir seçim olacaktır. Görüntünüzü daha da şık hale getirmek istiyorsanız topuzunuzda kullanacağınız klips tokalar ile bunu başarabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.