2019 Moda Trendlerini Merak Eden Var mı?

2018 yılının yavaş yavaş sonlarına yaklaşırken, markaların müthiş indirimleri de cezbedici tekliflerle vitrinlerdeki yerini alıyor. İndirim sezonundan en etkin biçimde yararlanmak için, önümüzdeki İlkbahar ve Yaz sezonunda hangi renk ve modellerin moda trendleri arasında yer alacağını merak edenler için, rehber niteliği taşıyan detaylı bir araştırma yaptım.

2019 yılının modası nasıl olacak ve 2019 moda trendleri neler olacak? İnceleyelim:

Gelecek Sezonun Alarm Trendleri

2018 yılının moda renkleri ve trendleri, 2019 yılının moda sezonunda da kullanabileceğiniz parçalar içeriyor. Bu nedenle, şimdiden birçok kombin alternatifini uygun fiyatlarla edinebilir ve 2019 moda sezonuna şık parçalarla girme fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu sezon çok moda olan çiçek desenli rengarenk elbiseler, maxi ve midi boylarıyla önümüzdeki sezon da oldukça revaçta olacak gibi görünüyor. Elie Saab, Chanel, Ck gibi birçok markanın önümüzdeki sezona dair hazırladığı koleksiyonlar, gelecek yaz yine cıvıl cıvıl bir yaz mevsiminin sinyallerini veriyor.

Haberin Devamı

2019  Moda Trendlerini Merak Eden Var mı

2019 Moda Renk ve Kumaş Desenler

2019 moda trendleri arasında, Bohem Stilden ilham alan tasarımların yanı sıra 70'lerden esinlenen çarpıcı modeller de öne çıkıyor. Moda renkler arasında göz alıcı kırmızı tonları, turuncu ve pastel renkler dikkat çekiyor.

2019  Moda Trendlerini Merak Eden Var mı

Elbise ve eteklerde dikkat çeken bir diğer detay da asimetrik kesimler. Tüm vücut tiplerinde kusursuz sonuçlar ortaya çıkaran asimetrik kesimli tasarımlar, 2019 moda sezonunda da varlığını sürdürüyor.

Pantolon tasarımları gelecek sezonda, bol ve dökümlü modeller, yüksek bel kesimlerden oluşuyor.

Lacivert ve siyah gibi ana tonların, kırmızı, turuncu ve turkuvaz gibi yeni sezonun moda renkleri ile müthiş uyumları göz kamaştırıyor. Kumaşlarda kendinden desenli tasarımlar ve hatta üç boyutlu çiçek motifleri göze çarpıyor.

2019  Moda Trendlerini Merak Eden Var mı

Metalik Renkler Yine Sahnede

Bu sezonun en çarpıcı trendlerinden biri olan metalik renkli kıyafetler, ayakkabı ve aksesuarlar, 2019 moda trendleri arasında kendine yer bulmaya devam ediyor. Gardırobunuzda bu sezondan kalan metalik parçaları önümüzdeki sezona saklamak akıllıca yatırımlardan biri diyebilirim. Aksesuarlarda da metalik renkli parçalar, 2019 sezonunda da gündemde kalmayı sürdürüyor. Çanta, kemer ve takılarda da pırıltılar görmeye devam edeceğiz.

Haberin Devamı

2019  Moda Trendlerini Merak Eden Var mı

Kemerlere değinmişken, her dönem kemerlere yatırım yapmak inanılmaz bir avantaj yaratıyor. Herhangi bir kombini, çok iddialı ve şık bir kemer sayesinde, göz alıcı bir parçaya ya da bambaşka bir kombine saniyeler içerisinde kolayca çevirmeniz mümkün. Gelecek sezonda görmeye devam edeceğimiz bir başka trend, 90'lı yıllardan günümüze gelen şık ve kullanışlı bel çantaları. Hem rahatlığı hem de stil tarzı ile özel kombinlere imzasını atan bel çantaları, 2019 modasında da iddialı bir biçimde yerini alıyor.

Yepyeni bir sezona mükemmel bir biçimde hazırlanmak için, mevcut indirim fırsatlarından yararlanarak daha az bütçeyle, çok şık bir gardıroba şimdiden sahip olabilirsiniz.

Sevgilerimle.

Filiz ADAR

Instgrm: @moonmoda3d