2019 Yazında Bu Saçlar Moda

Ünlü saç tasarımcısı Şenol Zeytinoğlu, 2019 yazında biz kadınlara birbirinden yaratıcı saç önerileri sunuyor. Bu yaz sıra dışı saç modellerinin dikkat çektiğini belirten Zeytinoğlu, yaz mevsiminde özellikle çikolata kahvelerinden gri baleyajlara kadar cesur renk tonlarının öne çıktığını belirtiyor.

- Platinden sıkıldınız mı?: Artık platin tonlarından sıkıldığınızı düşünüyorsanız, ama bir yandan da sizi tanımlayan bu renk tonundan ayrılmaya henüz hazır değilseniz, o zaman önerim beyaza yakın sarı gölgelerle iddianızı bir adım öteye taşımanız. Güneşin açtığı doğal tonlar ve bebe sarısı olarak adlandırılan tonda atılan doğal çizgilerle nasıl farklı görüneceğinize siz de inanamayacaksınız.

Haberin Devamı

- Spice Girls geri döndü: 2019 yazında saçlarda renk yelpazesi oldukça geniş. Ama genel hatlarıyla bakıldığında bir Spice Girls karmasından söz edebiliriz: Ünlü tasarımcı Victoria Beckham’ın kullananlara gotik bir hava kazandıran egzotik siyah tonları, grup üyelerinden Emma Bunton’ın parlak platin sarısı ve yine grubun üyesi Geri Halliwell’ın ateş kızılı... Üçü de trendi yakalayan tonlar. Bu yıl, doğal kızıl tonlarının yanı sıra zencefil kızılının da yükselişte olduğunu belirtelim.

- Bu trend küllenmez: Gri bu sezon da tahtını korumaya devam ediyor. Ama bu kez saçın tamamında gri tercih etmek yerine trend, uçlara atılan kül grisi tonları baleyajlarla yorumlanıyor.

- Uzakdoğulu ‘Anime’: Japonların kendine has çizim yöntemi olan ve son dönemde dünyayı etkisine alan ‘anime’karakterler, çılgın saç renkleriyle de gündelik hayata taşınıyor. En çok tercih edilen ise pastel pembe tonları... Tabii özellikle aykırı seçimlerden korkmayan genç kızlar için bir seçenek. Koyu saçlar bu tonu açma işlemi sonrası uygulayabilir. Ancak saçın yıpranması konusunda endişesi olanlar için geçici boyalarla uygulama yapılabilir.

- ‘Bi Kahve’...: Bu yazın renk skalasındaki favori tonlardan biri de kahve tonları... Sarıdan sıkıldıysanız ya da açma işlemi nedeniyle saçlarınızın yıprandığını düşünüyorsanız, sizi kahveye davet ediyoruz. Çikolata kahvesi, hem bu yılın saç trendine uygun hem de kesinlikle zamansız bir saç rengi. Üstelik saçların parlak ve bakımlı görünmesi için bir saç yağı dokunuşundan ötesine ihtiyaç duymaz. Bir anda koyulaşmak istemiyorsanız önerim, bal tonlarıyla yumuşak geçiş yapmanız.

Haberin Devamı

- Kestane etkisi: Geleneksel kestane tonları, yeni sezonun saç trendinde yüzü çerçeveleyecek şekilde uygulanan açık kahverengi ya da altın sarısı geçişlerle modernize ediliyor.

2019 Yazında Bu Saçlar Moda