23 Nisan

23 Nisan

Son dakika 23 nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 23 nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 23 nisan haber sayfamızda...

23 Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.629 23 nisan haberi bulunmuştur.
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Haberler
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak?
Liderler yerel seçimde nerede oy kullanacak? Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı... Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Gündem
23 NİSAN TATİL Mİ 2024, hangi güne denk geliyor? 22 Nisan yarım gün mü, tam gün mü, 23 Nisan resmi tatil mi?
23 NİSAN TATİL Mİ 2024, hangi güne denk geliyor? 22 Nisan yarım gün mü, tam gün mü, 23 Nisan resmi tatil mi? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl 23 Nisan günü kutlanıyor. İlk olarak 1921 yılından itibaren milli bayram olarka kutlanan 23 Nisan, 1981 yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramı olan 23 Nisan resmi tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü, okullar tatil mi? 23 Nisan'da işyerleri tatil mi?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru cevaplayarak 5 milyon TL'lik büyük ödülün yer aldığı soruyu açtırmaya hak kazandı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, başarılı performansı için Göktaş'ı tebrik etti.
19.03.2024 Cadde
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi Azami yüksekliği 4 metre olan araçların geçebildiği Marmaray üst geçidine çarparak devrilen TIR 4 can aldı. Başka şoförün kullandığı aynı TIR’ın 5 yıl önce aynı yerde devrildiği ortaya çıktı. Son yıllarda onlarca benzer kazanın yaşandığı güzergâhı TIR’ların kullanması tartışma yarattı...
13.03.2024 Gündem
Bakırköy'de feci kaza! TIR, otomobilin üzerine devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti
Bakırköy'de feci kaza! TIR, otomobilin üzerine devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Öte yandan aylar önce, o sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR'ın üst geçide çarpması nedeniyle dorsesi devrilmişti.
11.03.2024 Gündem
“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız”
“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” 43 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması, bu yıl “Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” temasıyla başladı.
11.03.2024 Vitrin
Seçil Erzan davasının bilirkişi raporu: ‘Türkiye’yi dolandırmış bir şizofren’
Seçil Erzan davasının bilirkişi raporu: ‘Türkiye’yi dolandırmış bir şizofren’ Seçil Erzan davasının bilirkişi raporunda, arkadaşı Nazlı Can’ın ‘Ne Seçilmiş be kardeşim. Karşımızda Türkiye’yi dolandırmış bir şizofren var’ sözleri yer aldı
28.02.2024 Gündem
‘Uzay’ı yazıp resmedecekler
‘Uzay’ı yazıp resmedecekler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Uzay Ajansı (TUA) iş birliğiyle ortaokullar arasında “Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım, O İş Bende” konulu kompozisyon yarışması ile ilkokullar arasında “Türkiye’nin İlk Uzay Yolculuğu” temalı resim yarışması düzenleniyor.
9.02.2024 Eğitim
ANKARA 14. AİLE MAHKEMESİNDEN
ANKARA 14. AİLE MAHKEMESİNDEN ANKARA 14. AİLE MAHKEMESİNDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
Ronaldo-Messi düellosu! Dev buluşma 1 Şubat'ta
Ronaldo-Messi düellosu! Dev buluşma 1 Şubat'ta Suudi Arabistan’da dün başlayan ve 8 Şubat'ta sona erecek olan Riyadh Cup’ta, futbol dünyasının efsane isimler kozlarını paylaşacak. Messili Inter Miami ile Cristiano Ronaldo’nun forma giydiği Al Nassr’ın yanı sıra, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un takımı Al Hilal’in katılacağı turnuva, tam bir futbol şölenine sahne olacak.
30.01.2024 Dünyadan Futbol
MHP, ilk mitingini 27 Ocak'ta Mersin'de yapacak
MHP, ilk mitingini 27 Ocak'ta Mersin'de yapacak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yerel seçimlere yönelik ilk mitingi 27 Ocak'ta Mersin'de, ikinci mitingi ise 4 Şubat'ta Manisa'da gerçekleştireceklerini açıkladı.
22.01.2024 Gündem
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa’nın Ermenistan'ı silahlandırmasının amacının Azerbaycan’ı sürekli baskı altında tutmak olduğunu belirterek, “Bugün Ermenistan'ı silahlandıran, destekleyen ve bir sonraki savaşa hazırlayan ülke Fransa'dır” dedi.
10.01.2024 Dünya
LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2024 LC Waikiki çalışma mesai saatleri
LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2024 LC Waikiki çalışma mesai saatleri Sevilen giyim markaları arasında yer alan LC Waikiki ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de çalışma saatleri. Peki merakla araştırılan LC Waikiki saat kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? İşte 2024 LC Waikiki çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
2024 Migros çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Migros market kaça kadar açık, sabah kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Migros çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Migros market kaça kadar açık, sabah kaçta mesaiye başlıyor? Tüketim alışkanlarının her geçen gün farklılaştığı ihtiyaçların her gün arttığı son dönemlerde insanların vazgeçemedikleri tüketim alışkanlıları arasında gıda tüketimi yer alıyor. Büyük market zincirlerinin ön sıralarda yer aldığı gıda sektöründe önemli perakende satıcılar arasında yer alan Migros'un çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Migros market kaça kadar açık, sabah mesaiye kaçta başlıyor?
9.01.2024 Gündem
23 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
23 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Yeni tanıştığınız insanların burçlarını sorarsınız bunun nedeni karşınızdaki insanla burcunuz uyum içinde olup olmamasıdır. Burçlar insanların karakterleri ile ilgili fikirler verebilmektedir. 23 Nisan tarihinde doğan biri hangi burçtur? 23 Nisan’ın yükselen burcu nedir? 23 Nisan'da yer alan burcun özellikleri nedir? 23 Nisan da yer alan burç ile ilgili merak edilen soruları derledik.
8.01.2024 Astroloji
2024 Kaymakamlık saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kaymakamlık çalışma mesai saatleri
2024 Kaymakamlık saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kaymakamlık çalışma mesai saatleri Yurt genelindeki milyonlarca vatandaşımıza hizmet veren Kaymakamlıklar ile ilgili en çok araştırılan sorulardan biri de Kaymakamlık mesai saatleri. Peki Kaymakamlık saat kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? İşte 2024 Kaymakamlık çalışma saatleri...
5.01.2024 Gündem
Yargıcın üzerine uçarak saldırdı! Suç makinesinden skandal, dünyanın konuştuğu görüntü
Yargıcın üzerine uçarak saldırdı! Suç makinesinden skandal, dünyanın konuştuğu görüntü Sicili sayısız suçla dolu adam mahkemede cezası açıklandığı sırada, 'denetimli serbestlik' talebinin reddedilmesi üzerine öfkeden çılgına döndü. ABD, suç makinesinin kadın hakimin üstüne uçtuğu saldırıyı konuşuyor.
4.01.2024 Haberler
Kadın yargıcın üzerine uçarak saldırdı! Suç makinesi kararı duyunca dehşet saçtı: İnanılmaz görüntü
Kadın yargıcın üzerine uçarak saldırdı! Suç makinesi kararı duyunca dehşet saçtı: İnanılmaz görüntü Sicili sayısız suçla dolu adam mahkemede cezası açıklandığı sırada, 'denetimli serbestlik' talebinin reddedilmesi üzerine öfkeden çılgına döndü. ABD, suç makinesinin kadın hakimin üstüne uçtuğu saldırıyı konuşuyor.
4.01.2024 Dünya
2024 RESMİ TATİL GÜNLERİ LİSTESİ: Yeni yılda resmi tatiller ne zaman, hangi güne denk geliyor? 2024'te kaç gün tatil var?
2024 RESMİ TATİL GÜNLERİ LİSTESİ: Yeni yılda resmi tatiller ne zaman, hangi güne denk geliyor? 2024'te kaç gün tatil var? 2024 yılı başladı. 2024 yılının ilk resmi tatili 1 Ocak Pazartesi günü gerçekleşti. Yeni yılın gelmesiyle birlikte resmi tatil günleri de araştırılmaya başlandı. Peki, yeni yılda resmi tatiller hangi güne denk gelecek? Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, 23 Nisan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tarihleri belli oldu. İşte 2024 yılı resmi tatil günleri.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Atatürk Şiirleri 2024: Mustafa Kemal Atatürk ile İlgili En Güzel Kısa, Uzun, Anlamlı 10 Kasım Şiirleri
Atatürk Şiirleri 2024: Mustafa Kemal Atatürk ile İlgili En Güzel Kısa, Uzun, Anlamlı 10 Kasım Şiirleri Türki Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 1938 yılında hayatını kaybetmesiyle anısına onlarca şiir yazılmıştır. Atatürk’ün ölüm tarihi 10 Kasım’da her yıl anma törenleri düzenlenmeye başlamıştır. Her yıl düzenlenen Atatürk’ü Anma Törenleri’nde Anıtkabir ziyaret edilir okullarda öğrenciler Atatürk’ün anısına birbirinden güzel, anlamlı, kısa ve uzun şiirler okur. Bayrakların yarıya indirildiği bugünde trafikte arabalar kontak indirir yolda yürüyen yayalar saat 9'u 5 geçe saygı duruşuna geçer. Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili en güzel kısa, uzun, anlamlı 10 Kasım şiirleri için “Atatürk Şiirleri 2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.01.2024 Şiirler
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024 | Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024 | Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
1.01.2024 Gündem
HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ NELER, Hıdırellez'de nasıl dilek dilenir? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanacak?
HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ NELER, Hıdırellez'de nasıl dilek dilenir? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanacak? Mevsimlik bayramlardan birisi olan Hıdırellez'in tarihi yaklaşıyor. Hıdırellez, dünyada darda kalanların yardımcı olduğu düşünülen Hızır ve denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştuğu gün olarak düşünülür. Peki, 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanıyor?
1.01.2024 Gündem
1 Ocak 2024 üniversiteler tatil mi? 1 Ocak Pazartesi üniversiteler açık mı olacak, kapalı mı?
1 Ocak 2024 üniversiteler tatil mi? 1 Ocak Pazartesi üniversiteler açık mı olacak, kapalı mı? "1 Ocak yılbaşı tatilinde üniversiteler açık olacak mı?" sorusu araştırılıyor. Bilindiği gibi 1 Ocak resmi tatil olarak kabul ediliyor. Kamu kurumları kapalı olacak olup üniversite öğrenciler için de geçerli olup olmayacağı merak edilen konular arasında yerini aldı. İşte detaylar…
31.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

23 Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.