Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

250 bin liralık saat

Mustafa Sandal’dan Haziran ayında boşanan Emina Jahovic’in, nafaka alamadığı için maddi zorluk çektiği iddia ediliyordu. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Emina, kolundaki 250 bin liralık altın kaplama Rolex marka saatle dikkat çekti. Jahovic, eski eşi Musti ile ilgili, “Mustafa ile çok güzel ilerliyoruz, hiçbir sıkıntımız yok” dedi. Emina Jahovic, Sadettin Saran ile ilişkisi olduğu dedikoduları içinse “Konuşmayacağım” dedi.

|

Haziran'da Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Ayaküstü soruları yanıtlayan güzel şarkıcı, çocukları için okul alışverişine çıktığını belirtti. "Kendi ülkemde kariyerim devam ediyor ve kozmetik şirketimi geliştiriyorum" diyen şarkıcıya, Sırbistan basınında kendi aleyhine çıkan haberlerden dolayı kırgın olup olmadığı soruldu. Jahovic, "Ülkeme karşı kırgınlığım yok. Bazı şeyler dedikodu olarak kalıyor. Benim hayatımda her şey yolunda" cevabını verdi.

Öte yandan eski eşi Mustafa Sandal'ın nafaka borcunu ödeyemediği için maddi yönden zor zamanlar geçirdiği haberleri hatırlatılan Jahovic, "Onların hepsi yalan. Biz gayet güzel yaşıyoruz. Biz Mustafa'yla inanılmaz güzel ilerliyoruz. Çocuklar antrenmanda, Mustafa da Atina'da. Ben de çocukları görmeye gidiyorum onların evine. Hiçbir sıkıntımız yok" dedi. Adı ünlü işadamı Sadettin Saran'la aşk dedikodularına karışan Jahovic, şöyle konuştu: "Ben özel hayatımla ilgili artık hiçbir şey paylaşmak istemiyorum. Bir şey sakladığım için değil, yanlış kullanıldığı için konuşmuyorum. Ne şu an, ne de ilerde konuşmayacağım."

KOLUNDAKİ SERVET
Eski eşi Mustafa Sandal'dan aylık 15 bin TL nafaka alan Emina Jahovic'in kolundaki Rolex marka saat dikkat çekti. Objektiflere takılan güzel şarkıcının kolundaki Rolex'in Daydate modeli altın kaplama saatin değeri 33.700 Euro (yaklaşık 250 bin). Eski eşi Emina'ya her ay 15, çocuklarına ise 10 bin lira nafaka ödeyen Sandal'ın, çok değerli saat koleksiyonunun bir kısmını elden çıkardığı basında yer almıştı. (GÜNAYDIN)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.