26 Ağustos 2018 Balık Dolunayı Hangi Burcu Nasıl Etkileyecek?

Bayram tatilinin son günlerinde dolunay etkisinde olacağız. Peki 26 Ağustos 2018 dolunayı hangi burcu nasıl etkileyecek? Tüm burçlara güzel haberlerim var!

26 Ağustos Pazar günü, Türkiye saati ile 12.56'da, Balık burcunun 3 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay, 2018 yılının en mistik, en ruhani ve iyicil olanlarından biri. Hemen hemen bütün burçlar, eğer kullanmayı bilirlerse, hayatlarında pozitif değişimler gözleyebilirler. Buradan bütün burçlara ortak önerim; dolunay civarında, yani 22-30 Ağustos tarihleri arasında hayal kurun, hayatta yapmak istediklerinizi düşünün, sevdiklerinizle buluşup birbirinize hayallerinizi anlatın.

Haberin Devamı

Bütün bu korkunç tutulma serisinin ardından (temmuzdan söz ediyorum), bu ruhani boyuttaki dolunay hepimize şifa niyetine güzellikler dağıtacak. Sadece ruhsal bir iyileşme sürecinden söz etmiyorum; bu dolunay para-ticaret konularına da vurgu yapıyor. Güneş, Uranüs ve Satürn el ele tutuşup, hepimize maddi olarak iyi gelecek, son derece destekleyici bir görünüm oluşturuyor. Dolayısıyla toprak grupları; yani Boğa, Başak ve Oğlak burçları bu dolunaydan tam verim alacaklar. Yeni bir iş kurmak, ticaretle ilgili girişimler, parasal konular gündemimizin tepesinde. Parayla ilgili bereketli, maddi kaynakları iyi değerlendirdiğimiz, toprakla ilgili işlerimizin yolunda gideceği bir dönemdeyiz. Balık, Yengeç ve Akrep burçlarının ise dileklerinin gerçek olacağı, sanatsal yetenekleriyle parlayacakları bir dönem.

Bu dolunay sırasında Merkür ile Venüs arasında da tatlı bir flörtleşme olacak. Sevgiliniz veya eşinizle romantik bir akşam yemeği için 26 Ağustos ve civar tarihlerde deniz kenarı (çünkü dolunayın gerçekleşeceği balık burcu su kenarlarını simgeler) iyi bir restoranda yer ayırtabilirsiniz. Neptün/Jüpiter üçgeniyle birbirinizin duygularını samimiyetle anlayacak, tatlı bir sohbet eşliğinde sevginizi büyütüp geliştirme fırsatı yakalayacaksınız.

Dolunayın hemen ardından 27 Ağustos'ta Mars retrosu da bitiyor. Mars, bulunmayı çok sevdiği oğlak burcunda ileri hareketine başlamak üzere yerleşiyor. Bu da yine iş ve kariyer konuları, gelecekle ilgili hedeflerimiz, otorite ve yöneticilerle ilişkilerimize vurgu yapan bir görünüm. Elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz! Oğlaktaki Mars ile kararlı ve hırslı, gerçekçi davranacağız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ:

Bu dolunay sırasında kazandığınız parada artış yaşanabilir, terfi alabilir veya birlikte çalıştığınız ekibin genişleyip büyüdüğünü görebilirsiniz. İş hayatında en güzel zamanları yaşıyorsunuz. Her ne değişiklik olursa olsun, şu an biraz stresli gibi görünse de, uzun vadede size iyi gelecek. Fakat bu dolunay, astrolojide pek sevmediğimiz 12'nci evinizi aydınlatacak. 26 Ağustos ve civarında, yalnız kalmaya, dinlenmeye ve kendinizi kalabalıklardan izole etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir deniz kenarına gitmek iyi bir fikir olabilir. Dolunay, su grubu olan balık burcunda olacağı için, bu dönemde su kenarlarında vakit geçirmek hepimize iyi gelecek. Aşk gezegeni Venüs, bir süredir ilişki evinizde gezinirken sizi evlilikle ilgili düşüncelerle meşgul ediyor. Bu yüzden belki sevgilinizle minik bir deniz seyahatine çıkmak da iyi bir fikir olabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA:

Bu dolunay size sürpriz bir aşk ile birlikte, sürpriz bir seyahat fırsatı da getirebilir. Hatta belki seyahat edeceğiniz yerde yeni biriyle tanışabilirsiniz... Neticede kalbinizi attıracak biriyle merhabalaşma olasılığınız çok yüksek. Bu dolunayda kalabalıklar arasında, sevdiklerinizle olacaksınız. 26 Ağustos civarında katılmaya can attığınız bir organizasyon veya davete gidebilirsiniz. Özellikle bekar boğalar bu fırsatı kaçırmasın! İşin ucunda romantik bir buluşma olabilir... Uranüs şu ara, aşk evinizdeki Güneş'le muhteşem bir kontak kuruyor ve yükselen boğaları heyecanlı sürprizlerle karşılaştırmak üzere. Dolunay balık burcunda olacağı için bir deniz kıyısı ya da suya yakın, romantik ve etkileyici ortamlarda bulunabilirsiniz. Maddi durumunuz da iyiye gidiyor. Her türlü parasal konularda şansınız yerinde.

YÜKSELEN İKİZLER:

Zihinsel enerjisine hayran olduğumuz yükselen ikizler burçlarının yine yaratıcılıkları tavan! Yaratıcılık gerektiren tüm işler için gökyüzü güzel fırsatlar sunarken, kariyerinizde de zorlu bir sürecin sonuna gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Belki bir projeyi tamamladınız, belki bir sunumu başarıyla yaptınız, belki alkışları alıp görevi bir başkasına devrettiniz. Yaptığınız iş ile ilgili bir bitiş söz konusu olabilir. Ama bu dolunay son derece pozitif. Ağustos ayının son haftasında finansal konularla ilgili yapacağınız girişimler veya alacağınız haberler, akşam evde bir kutlama yapmanıza vesile olabilir. Bir seyahate çıkmak için güzel dönemdesiniz. Değerlendirin derim.

YÜKSELEN YENGEÇ:

Temmuz ayındaki tutulmalar sırasında çok zor günler geçiren yükselen yengeçler; bu dolunay ile birlikte, deyim yerindeyse şifalanıyor. Seyahate çıkmak, deniz kenarlarında uzun yürüyüşler yapmak, geleceğe dair umut dolu hayaller kurup planlar yapmak için çok güzel bir dönemdesiniz. Artık bazı şeyler içinize siniyor ve kabullenmeye başlıyorsunuz. Geçmişe değil, geleceğe odaklanma vakti geldi. Yılın en güzel dolunayında zihinsel enerjiniz ve manevi duygularınız son derece kuvvetli olacak. Bunun dışında evli ya da bekar olun; birçok yükselen yengeç heyecanlı, romantik bir deneyim yaşayabilir. Okulla ilgili, üniversiteyle ilgili güzel haberler bekliyorsanız, bu dolunay civarı işleriniz yine yolunda gidecek. Medya, basın-yayın ya da yayıncılık sektöründe çalışan yükselen yengeçler, 26 Ağustos'u takip eden 4-5 gün içinde işleriyle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler.

YÜKSELEN ASLAN:

Yükselen aslanların gündeminde para var. Sürprizler gezegeni Uranüs ise kariyer evinizde gezinmeyi sürdürüyor. Dolunay civarında elinize ciddi bir para geçebilir ve bu bir iş vasıtasıyla gelebilir. Elinize geçen parayı ev veya arsa almak için değerlendirmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:

Evlilik evinizde gerçekleşen bu dolunay civarında nişanlanabilir, evlenebilir, evleneceğiniz kişiyle tanışabilir veya bu konuyla ilgili bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Eğer böyle bir durum varsa bilin ki, yılın en iyi zamanlarından birini seçtiniz. Evli olan yükselen başaklar, sevdiklerinin yaptığı bir sürprizle çok mutlu günler geçirebilirler; belki ilişkileri yaprandıysa onarma fırsatı bulabilirler. Yalnızsanız da üzülmeyin; bu dolunayda bir ortakla çalışmaya başlayarak da yararlanabilirsiniz. Zaten Merkür gerilemesi de bitti. Dolayısıyla rahat rahat imza atıp yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Gökyüzünde oluşan muhteşem toprak üçgeni en çok size yarıyor! Bu dönemde para konularıyla ilgili risk almanız gereken bir durum varsa, buyurun alın derim! Kariyerde ilerleme, hamile kalma, aşık olma, uzun mesafe seyahatlere çıkma, medyayla ilgili işlerden yararlanma gibi bütün fırsatlar bir bir önünüze serilecek. Bir süredir uğraştığınız işlerinizde de yoğunluğunuz azalıyor. Mars sizi 10 Eylül'e kadar rahat bırakıyor ve bu sürede aşk hayatınızı alevlendiriyor. Daha çekici ve karizmatik hissedeceğiniz günler yakın! Bu dolunayın tadını çıkarın!

YÜKSELEN TERAZİ:

26 Ağustos'taki dolunay, altıncı evinizi aydınlatacak. Projelerinizi teslim edebilir, büyük bir işi bitirebilir, biraz nefes alacak alan yaratmak isteyebilirsiniz. Yeni bir iş arayan yükselen teraziler, hayallerindeki gibi bir iş fırsatına bu dönemde kavuşabilirler. Bu yeni iş, bir arkadaşınız vasıtasıyla size ulaşabilir. Belki size bir link gönderecek, onun sayesinde başvuru yapacak ve kabul edileceksiniz! Halihazırda bir işiniz varsa da, isim yapmanıza yardımcı olabilecek önemli bir projede yer alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sağlık sorunları olan yükselen teraziler, bu muhteşem dolunayda kendilerini daha iyi hissedecek ve belki alternatif bir tedavi yöntemi bularak iyileşme fırsatı elde edecekler.

YÜKSELEN AKREP:

26 Ağustos Pazar günü yaşanacak olan ultra romantik dolunaydan en çok etkilenen burçlardan biri sizsiniz! Gerçek aşkı, romantizmi ve çocukları simgeleyen astrolojik alanınız göz kamaştırıcı bir şekilde aydınlanıyor. Uranüs'ün size sürprizler getireceğini ve Satürn'ün gökyüzündeki mükemmel pozisyonu sayesinde bu dolunayda başlayacağınız her türlü projenin veya ilişkinin uzun ömürlü olacağını unutmayın. 26 Ağustos akşamı partnerinizle özel bir yemek organize edebilirsiniz. Deniz kenarında bir restoran mesela? Nasıl fikir? Ancak unutmayın! Dolunaydan kısa bir süre sonra kendinizi bebek patiği örerken bulabilirsiniz! Yükselen akreplerden hamilelik haberi almamız olası :)

YÜKSELEN YAY:

Bu dolunay, evinize ve ailenize güçlü bir vurgu yapıyor. Yaşam koşullarınızı iyileştirme yolları arıyor, evinizdeki işleri bitirmeye çalışıyorsunuz. Ama unutmayın ki bu dolunay, alışılmadık derecede dost canlısı bir Uranüs'ü ve Satürn'ü barındırıyor. Yani ev ile ilgili konulara şans getiriyor. Eğer taşınmak, ev veya arsa almak gibi bir planınız varsa, çok hızlı bir şekilde istediklerinize sahip olabilirsiniz. Taşınacağınız yerde uzun süre kalıcı olacağınızı söyleyebilirim. Çünkü istikrarı simgeleyen Satürn, uzun zamandır olmadığı kadar rahat bir konumda. Bu dolunaydan kariyeriniz de payına düşen şansı alıyor. Gökyüzünde oluşan büyük toprak üçgeni sayesinde iş hayatındaki başarılarınız parlıyor; kendinizi finansal olarak güçlü hissedeceğiniz günlere giriyorsunuz. Yeni bir proje veya yeni bir iş geliyor olabilir. Önümüzdeki ay, 9 Eylül'de yaşayacağımız yeni ayı bekleyin. Orada size daha güzel haberler vereceğim :)

YÜKSELEN OĞLAK:

Bu dolunay, seyahat ve iletişim evinizi aydınlatacak. Birbiriyle iyi geçinen gezegenler sayesinde, 25-26 Ağustos'u yolda seyahat ederek geçirebilirsiniz. Deniz kenarına gitmek, tekneyle tura çıkmak, bu dünyadan geçici olarak kopmak isteyebilirsiniz. Astrolojide üçüncü ev, aynı zamanda kardeşleri ve kuzenleri de simgeler. Yani belki de kardeşinizi görmek için yola çıkacaksınız ya da kardeşiniz sizinle birlikte gelecek. Dolunay, yaratıcı bir iş anlaşmasına da vesile olabilir. Eğer bir teklif gelirse, önümüzdeki hafta kabul edebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA:

Bu dolunay para evinizi aydınlatıyor. Zam almak ya da bir maaş görüşmesi yapmak için harika bir zaman. 27-29 Ağustos arası tarihleri iyi kullanın. Gökyüzü size tam destek veriyor. Para yola çıktı bile! Belki size borçlu olan biri de borcunu kapatacak.

YÜKSELEN BALIK:

Bu dolunay sizin için parıldıyor. Hayatınızla ilgili önemli bir karar vermek üzere olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı besleyen Uranüs, size yeni bir iş fırsatı, kısa bir seyahat veya sanatsal alanda bir teklif getirebilir. Dolunay akşamını deniz kıyısına yakın bir yerde geçirmenizi tavsiye ediyorum. Herkesten daha çok eğlenecek ve sosyalleşeceksiniz. Hayatınızda önemli olabilecek insanlarla tanışacaksınız. Belki de uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşup eski günleri yad edeceksiniz. Yaratıcı alanda çalışan yükselen balıklar bu dolunaydan çok karlı çıkacak. Resim yapmak, şarkı bestelemek, şiir yazmak gibi bir uğraşınız varsa ilham tam kucağınızda oturuyor!

Danışmanlık için bana yazabilir veya web sitemi ziyaret edebilirsiniz: