3 Puan

3 Puan

Son dakika 3 puan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 puan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 puan haber sayfamızda...

3 Puan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.363 3 puan haberi bulunmuştur.
Hatayspor'da Antalyaspor mesaisi devam etti!
Hatayspor'da Antalyaspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Hatayspor'da hazırlıklar devam etti.
18.04.2024 Hatayspor
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, istihdam sayısının şubat ayında bir önceki aya göre, 147 bin kişi artarak 32 milyon 423 bin kişi ile tarihi zirvesini yenilediğini açıkladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi
Bakan Işıkhan işsizlik rakamlarını değerlendirdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından işsizlik rakamlarını değerlendirdi.
15.04.2024 Ekonomi
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı şubat ayında %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Uzmanpara
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
U18 Milli Takımı, namağlup Avrupa Şampiyonası'nda!
U18 Milli Takımı, namağlup Avrupa Şampiyonası'nda! U18 Erkek Voleybol Milli Takımı, namağlup olarak Avrupa Şampiyonası biletini kazandı.
14.04.2024 Voleybol
Galatasaray'da sarı kart tehlikesi! Yıldız futbolcular sınırda
Galatasaray'da sarı kart tehlikesi! Yıldız futbolcular sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 16. kez karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekipte 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
14.04.2024 Galatasaray
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa Karadeniz ekibinin Danimarkalı futbolcusu Hojer, ligi iyi bir sıralamada bitirip, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi.
12.04.2024 Rizespor
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu!
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu! F.Bahçe’nin Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkması ve maçın hemen başında sahadan çekilmesi, tüm dünyanın gündemine oturdu. Almanya’da "saçmalık" ve "komedi", İtalya’da "kaos", Peru’da "skandal" olarak değerlendirildi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek'
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek' Fenerbahçe’de başta Başkan Ali Koç ve Şanlıurfa’ya gelen diğer yöneticiler U19 Takımı’nın oyuncularına hem maç öncesi hem de sonrasında moral verdi. Uçağa alkışlarla binen genç futbolcular için “Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek” ifadeleri kullanıldı.
9.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de Beşiktaş'ın forvet hattı sınıfta kaldı!
Süper Lig'de Beşiktaş'ın forvet hattı sınıfta kaldı! Beşiktaşlı forvetler 31. haftası geride kalan ligde sadece 20 gol, 9 asist üretebildi. Fenerbahçe’nin 38 yaşındaki kaptanı Dzeko 19 gole imza attı. Galatasaraylı Icardi ise rakip ağları 18 kez havalandırdı.
9.04.2024 Beşiktaş
Cristiano Ronaldo hakeme yumruk kaldırdı! Çılgına döndü
Cristiano Ronaldo hakeme yumruk kaldırdı! Çılgına döndü Suudi Arabistan Süper Kupa'nın yarı finalinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Zorlu maçın 88'inci dakikasında Cristiano Ronaldo, hakeme yumruk kaldırdı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Stanimir Stoilov: Önümüzdeki maçları kazanıp Süper Lig’e yükseleceğiz!
Stanimir Stoilov: Önümüzdeki maçları kazanıp Süper Lig’e yükseleceğiz! Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Erzurumspor FK maçının ardından konuştu.
8.04.2024 1.Lig
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok!
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok! Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, iftar programında basın mensuplarıyla buluştu.
8.04.2024 Gaziantep FK
1. Lig'de düşme hattı alev aldı! Fark sadece 3 puan
1. Lig'de düşme hattı alev aldı! Fark sadece 3 puan Trendyol 1. Lig'de 29'uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından kümede kalma yarışındaki heyecan dikkat çekti.
8.04.2024 1.Lig
Bekir İrtegün: İnşallah hata yapan taraf Tuzlaspor olmaz!
Bekir İrtegün: İnşallah hata yapan taraf Tuzlaspor olmaz! Tuzlaspor Teknik Direktörü Bekir İrtegün, Giresunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 1.Lig
Sakaryaspor'da Erzurumspor FK maçı mesaisi başladı!
Sakaryaspor'da Erzurumspor FK maçı mesaisi başladı! Trendyol 1. Lig'in 30'uncu haftasında Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek Sakaryaspor'da hazırlıklar start aldı.
8.04.2024 1.Lig
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, enflasyon için Hükümet'e bilgilendirici açık mektubunu yayımladı. Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Asgari ücretin yılda bir kez güncellenmesi enflasyon tahminleri açısında kritik önem taşıyor. " denildi.
5.04.2024 Ekonomi
Emirhan İlkhan: Beşiktaş'a attığım için sevinmek istemedim!
Emirhan İlkhan: Beşiktaş'a attığım için sevinmek istemedim! Beşiktaş ile puanları paylaşan Başakşehir'de Emirhan İlkhan açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Basaksehir
Beşiktaş'ta galibiyet hasreti 4 maça yükseldi!
Beşiktaş'ta galibiyet hasreti 4 maça yükseldi! Başakşehir deplasmanından 1 puanla ayrılan Beşiktaş'ın Süper Lig'deki kazanamama serisi devam etti.
4.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Tadic'ten inanılmaz gol! Orta sahadan avladı
Fenerbahçe'de Tadic'ten inanılmaz gol! Orta sahadan avladı Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede sarı-lacivertlilerin yıldızı Dusan Tadic çok konuşulacak bir gole imza attı.
4.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

3 Puan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.